Felkészülés: Vaskó és Nikolics góljával nyert a Videoton

Vágólapra másolva!
2011.01.27. 22:39
Címkék
A magyar élvonalbeli Videoton labdarúgócsapata 2–1-es győzelmet aratott a szlovéniai Muraszombat elleni felkészülési mérkőzésen.

A fehérváriak már a 24. percben megszerezték a vezetést Vaskó Tamás kapufás gólja révén, majd a szünet előtt néhány perccel Nikolics Nemanja értékesítette Sándor György átadását.

Mezey György vezetőedző némileg átszervezte csapatát a szünetben, a változtatások pedig sok jót eredményeztek, hisz a második játékrész elején büntetőhöz jutott a hazai csapat, amelyet értékesített, ezzel beállítva az 1–2-es végeredményt.

„Voltak kétségeim afelől, van-e értelme ötszáz kilométert utazni ezért a mérkőzésért, de jó döntés volt – idézi a Videoton hivatalos honlapja Mezeyt. – Gyors, jól felkészült ellenfél ellen játszhattunk, amely ugyanakkor technikailag is nagyon jól képzettnek bizonyult, s amely magán viselte a szlovén futballiskola jegyeit."

„Kitűnően szolgálta a mai találkozó a felkészülésünket. Az első félidőben kimondottan jól játszottunk, a másodikban pedig visszaköszönt az a helyzet, hogy amikor játéklehetőséget akarok adni egyes játékosoknak, össze kell kuszáljam a csapatot, s emiatt akadozik a játék. A mérkőzés iramával, a pontosságunkkal viszont elégedett voltam. Külön örülök annak, hogy Izing Martin bemutatkozása remekül sikerült, elmondhatom, biztos tagja a spanyolországi utazókeretnek" – tette hozzá a szakember.

NEMZETKÖZI FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS 
Mura 05 (szlovéniai)–Videoton 1–2 (0–2)
Videoton. 1. félidő: Tujvel – Milanovics, Izing, Vaskó, Andics – Gosztonyi, Elek Á., Sándor, Polonkai – Nikolics, Vujovics. 2. félidő: Tujvel – Andics, Izing, Milanovics, Hidvégi – Lencse, Elek Á., (Szolnoki), Szakály, Ponczók – Djordjic, Nikolics (Elek B.)
G: Bahar 47. 11-esből, ill. Vaskó 24., Nikolics 43.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik