HIRDETÉS
HIRDETÉS
Nemzetisport.hu 2012.01.22 17:34 Frissítve: 2014.11.17 02:00

Felkészülés: nyolcat vágott az Újpest, két játékos megsérült

A labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest FC felkészülési mérkőzésen 8–0-ra legyőzte a Turát. Nikon Jevtics, Rajczi Péter és Darko Markovics is duplázott, illetve Lipták Zoltán és Barczi Dávid is betalált.

HIRDETÉS

A mérkőzés előtti bemelegítés során Lázár Bence fájdalmat érzett a sarokcsontjában, mivel begyulladt a csonthártyája, így nem vállalta a játékot. Helyére Zamostny Balázs került a lila-fehérek kezdőjébe. Kabát Péter a nyolcadik percben kért cserét, mivel derék- és hátfájdalomra panaszkodott.


LIPTÁKOT HIÁBA HÍVTÁK

Az orosz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Volga Nyizsnij-Novgorod hivatalos honlapján tette közzé, hogy a csapat a „magyar válogatott védelmének egyik alapemberét" kívánja szerződtetni.


A Nemzeti Sport Online megtudta, hogy az Újpest FC védőjéről, Lipták Zoltánról van szó, de a nemzeti csapat középhátvédje egyelőre nem kíván Oroszországba szerződni, és nemet mondott a Gaál Miklóst is alkalmazó (de szabadlistára tevő) Volga ajánlatára.

„Napok óta éreztem, hogy valami nem stimmel a derekammal – mondta a Nemzeti Sportnak a 34 esztendős támadó. – A mérkőzés elején cserét is kellett kérnem, mert nagy fájdalmaim voltak. Konzultálnom kell Mezei Tamással, a csapat rehabilitációs edzőjével, hogy milyen kezeléseken kell részt vennem. Remélem, elég lesz alaposan megmasszírozni a fájós területet. A műfüves és a tornatermi edzések hatása lehet a fájdalom, de bízom benne, hogy gyorsan felépülök.”

A meccs után elégedetten értékelt az ujpestfc.hu-nak Zoran Szpisljak, a lilák vezetőedzője.

„Ez volt a második felkészülési mérkőzésünk, amelyen terveinknek megfelelően két csapat játszott egy-egy félidőt. Két játékosunknak azonban sérülés és betegség miatt többet kellett játszania, mégpedig Mihajlovicsnak és Magosnak. Az eredménnyel elégedett vagyok. Az első félidőben nagyon szervezetten futballoztunk, minden játékos fegyelmezett volt védekezésben és támadásban egyaránt. Nagyon sok helyzetet dolgoztunk ki, és szép gólokat szereztünk. Örülök, hogy a fiatalok jól teljesítettek, és Nikon gólja is azt jelzi, hogy nagyon jól halad beilleszkedése. A sérültekről most azt tudom mondani, hogy Kabát Péternek kell majd több edzést is kihagynia, de azt, hogy mennyit és hogy milyen állapotban van a háta, még nem tudjuk. A többiek – Remili, Balajti, Kiss és Lázár – kedden már valószínűleg a csapattal edzhetnek. Kiss Zoli például már ma is futott" – nyilatkozta Szpisljak a hivatalos honlapnak.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
ÚJPEST–TURA VSK 8–0 (5–0)
Telki. Vezette: Farkas T.  
ÚJPEST, 1. félidő: Balajcza – Litauszki, Lipták, Mihajlovic, Pollák – Proesmans, Jevtics – Zamostny, Kabát (Magos), Kovács D. – Rajczi. 2. félidő: Horváth T. – Szokol, Tajthy, Mihajlovic, Nagy P. – Egerszegi, Markovics – Simon K., Barczi, Magos – Balogh B.
Gólszerző: Nikon Jevtics 9., 32., Rajczi 26., 28., Markovics 67., 68., Lipták 35., Barczi 82.

 

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.11.16 23:47:28

Labdarúgó NB I MALONYAI PÉTER

ALAPVONAL. „Kommentre” kész volt a drukker – fél évszázaddal ezelőtt is. A Népsport pedig vette a bátorságot, s 1968 novemberében meghirdette: „Szerkesszen velünk!”

2018.11.14 18:28:49

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Aláírták az üzemeltetési szerződést, extra programokkal várják a szurkolókat az új stadionban.

2018.11.13 22:04:30

Labdarúgó NB I THURY GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. Megerősítették az izomzatot, hogy átvegye a szalagok szerepét.

2018.11.13 12:04:43

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Rózsa Dániel 2016-ban Djuricin 11-esét is kifogta. A Vidi mintha nem ugyanaz a csapat lenne a kupameccsek után.

2018.11.12 10:25:38

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

A Vidi-edző szerint az alapemberek hiánya nem lehet kifogás. A 14. forduló mestermérlegei.

HIRDETÉS
HIRDETÉS