Felkészülés: négy játékosától elköszönt az első edzés előtt a Rákóczi

Vágólapra másolva!
2020.01.02. 18:20
null
Már az első edzésen előkerült a labda (Fotó: Rakoczifc.hu)
Január 2-án megkezdte a téli felkészülést a január 25-i NB I-es rajtra a Kaposvári Rákóczi, amelynél az új évre kiderült: a csapat január 6-án a törökországi Antalyába utazik edzőtáborozni. Ide azonban nem tart a csapattal Tóth Gergely Csaba, Tömösvári Bálint, Vanja Markovics és Aljosa Vojnovic, akiknek megköszönték a munkát a klubnál, utóbbi ráadásul egy súlyos sérülés miatt be is fejezte pályafutását – írja a klub hivatalos honlapja.

 

Emberemlékezet óta nem látott korai időpontban, január utolsó hétvégéjén veszi kezdetét az OTP Bank Liga NB I tavaszi szezonja, így a Rákóczi labdarúgói rövid karácsonyi pihenőt követően már újra edzésre jelentkezek. A korai kezdés miatt az alapozás időszaka is rövidül, hiszen alig négy hét áll a szakmai stáb rendelkezésre, hogy felkészítse a csapatot a tavaszi szezonra, s legfőképp a Puskás Akadémia elleni hazai bajnoki találkozóra. A vezetőség ehhez minden feltételt megpróbál biztosítani, így az elmúlt évekhez hasonlóan ezúttal is edzőtáborba utazik a csapat.

„Január hatodikán Törökországba, Antalyába utazunk edzőtáborozni, ahol három mérkőzést fogunk játszani – mondta Takács Róbert, az újonc technikai vezetője a rakoczifc.hu-nak. Egyet egy azeri első osztályú, illetve kettőt egy-egy török ellenféllel szemben. Tizenötödikén érkezünk haza, s tizenhetedikén Ausztria felé vesszük az irányt, ahol Waltner Róbert egykori csapata, a Mattersburg ellen lépünk pályára.”

A tavaszi szezon előtt négy játékosnak is megköszönték az eddigi munkát a vezetők. Tóth Gergely Csaba, Tömösvári Bálint, Vanja Markovics és Aljosa Vojnovic sem utazik már el a csapattal Törökországba. Utóbbi egy súlyos sérülés miatt végleg befejezte a pályafutását.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik