Felkészülés: két tizenegyes is kellett a DVSC győzelméhez

Vágólapra másolva!
2013.02.02. 13:58
Felkészülési labdarúgó-mérkőzésen az NB I-ben szereplő DVSC-Teva az NB II Keleti csoportjában érdekelt Békéscsaba Előrét fogadta. A találkozó 3–1-es debreceni győzelmet hozott, a négy gólból három is tizenegyesből született.

 

A DVSC-Teva ma felkészülési mérkőzésen a Békéscsabát fogadta az Oláh Gábor utcai műfüves pályán. A szakadó esőben nem volt könnyű dolga a két csapatnak, de így is nagy iramot produkáltak. A találkozóra a debreceniek szakmai stábja annak figyelembe vételével állította össze a keretet, hogy holnap Magyar Kupa-mérkőzés vár a Lokira a Létavértes ellen (ha az időjárás engedi), így akik ma nem kaptak szerepet, vasárnap lépnek pályára.

A dvsc.hu tájékoztatása szerint a DVSC-Teva szerzett vezetést: a 12. percben Korhut Mihály szöglete után Máté Péter fejelt a hálóba. A hazaiak többet birtokolták a labdát, de sok helyzet nem alakult ki, inkább a középpályán folyt a küzdelem. A Békéscsaba pontrúgásokból próbált veszélyeztetni, ám nem sok sikerrel, Vukasin Polekszicsnek kevés munkája akadt.

A szünet után a DVSC növelte az előnyét: Kuti Krisztián harcolt ki büntetőt, amelyet Ibrahima Sidibe értékesített. Ezt követően még újabb két tizenegyest rúgtak a csapatok a találkozó végéig. Előbb a vendégek szépítettek, miután a tizenhatoson belül Sidibe kezére pattant a labda a játékvezető szerint, majd Szakály Pétert rántották le, a megítélt büntetőt pedig Korhut Mihály értékesítette, kialakítva ezzel a 3–1-es végeredményt.

 

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
DVSC-TEVA–BÉKÉSCSABA ELŐRE 3–1 (1–0)
DVSC
:
Polekszics (Szécsi G., 64.) – Ludánszki (Kónya, 70.), Máté P., Mészáros N., Korhut – Kuti (Kondás K., 70.), Gál M. (Kinyik, 50.), Sl. Bouadla, Szakály P. – Sidibe, Coulibaly (Szécsi M., 46.)
BÉKÉSCSABA:
Scsekics (Máthé, 64.) – Tombaye, Lengyel D., Botis, Juhász Gy. – Raducu (Balázs J., 64.), Varga N. (Makra, 64.), Leucuta, Obot (Mészáros L., 66.) – Randelovics, Majoros (Marius, 46.)
Gólszerzők: Máté P., Sidibe (11-esből), Korhut (11-esből), ill. Leucuta (11-esből)
forrás:
dvsc.hu

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik