Felkészülés: egy félidőben hat gól, ikszelt a ZTE Muraszombaton

Vágólapra másolva!
2020.01.15. 18:21
null
Nem bírtak egymással... (Fotó: Zalai Hírlap)
A labdarúgó NB I-ben szereplő ZTE FC szerda délután lejátszotta második felkészülési mérkőzését, a szlovén élvonalban szereplő NK Mura ellen Muraszombaton. A zalaiaknál bemutatkozott a kedden szerződtettet Eric McWoods, és a második félidőben pályára lépett a ma bejelentett Stjepan Ostrek is.

Kevéssé ideális körülmények között kezdődött a találkozó: ködben és nyirkos időben indult a mérkőzés, amelynek első félideje nem hozott gólt. Az előzetes megállapodásnak megfelelően a második félidőre „sort cserélt” Dobos Barna vezetőedző, s ez a csapat már gólszerzés tekintetében is jeleskedett: Stieber, Ikoba és Radó is betalált – a 73. percben 3–0-ra vezetett a zalai csapat. A hajrában aztán a hazaiak is rákapcsoltak, s végül sikerült egyenlíteniük, 3–3 lett a vége.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
NK Mura–ZTE FC 3–3 (0–0)
Muraszombat.
ZTE FC. 1. félidő: Szemerédi – Bolla, Szépe, Sebestyén, Bedi – Mitrovics, Kocsis G. – Hegedüs O., Bobál G., Babati (Radó) – McWoods. 2. félidő: Szemerédi – Bekő, Lesjak, Bobál D., Gergényi – Ostrek, Szökrönyös D. – Stieber Z., Radó, Abért – Ikoba.
A ZTE gólszerzői: Stieber (53.), Ikoba (62.), Radó (73.)

A ZALAEGERSZEGI TE FC TÉLI FELKÉSZÜLÉSI PROGRAMJA

A felkészülés kezdete:
január 3.
Edzőtábor: idehaza készülnek

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉSEK
Január 11., szombat:
Dinamo Zagreb (horvát I. o.)–ZTE 2–0
Január 15., szerda: NS Mura (Muraszombat, szlovén I. o.)–ZTE 3–3
Január 18., szombat: ZTE–NK Slaven Belupo Koprivnica (Kapronca, horvát I. o.)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik