Felkészülés: Carrillo csapata legyőzte a Videotont

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.01.23. 18:28
A Peking Zsenho elleni 1–1-es döntetlen után a Wisla Kraków ellen sem tudta megszerezni a győzelmet a Videoton labdarúgócsapata, amely a spanyolországi edzőtábor második felkészülési mérkőzésén 1–0-s vereséget szenvedett a lengyel élvonal 8. helyezettjétől.

A meccs egyetlen gólját a korábbi Videoton- és Újpest-játékos, Nikola Mitrovics szerezte szabadrúgásból. A Videotonból Fiola Attilát az első félidőben kiállították, de a csapat – barátságos találkozó lévén – a második félidőben is teljes létszámmal játszhatott.

A mérkőzés érdekessége, hogy a krakkóiak kispadján Joan Carrillo ült, aki négy évig Székesfehérváron dolgozott: 2011–2014 között asszisztens volt, 2014–2015-ben pedig vezetőedzőként bajnoki címig vitte a Videotont. „A csapat egy kicsit különbözik attól, amelyet én irányítottam, de még mindig vannak ismerős arcok, mint például Juhász Roland vagy Kovács István” – idézte a Wisla honlapja Carrillót.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉSEK
Videoton–Wisla Kraków (lengyel) 0–1

Benidorm
Videoton, I. félidő: Tujvel – Fiola, Juhász, Tóth B., Stopira – Nego, Varga J., Nikolov, A. Hadzic – Kovács I., Lazovics
Videoton, II. félidő: Kovácsik – Bolla, Mocsi, Tóth B., Tamás K. – Szabó B., Réti, Varga J., Pátkai – Kovács I., E. Hadzic
Wisla Kraków: Buchalik – Bartkowski (Bartosz, 67.), Wasilewski (Glowacki,67.), Arsenic, Sadlok (Swiatko, 85.) – Basha (Cywka, 67.), Llonch (Pérez, a szünetben), Mitrovics (Halilovic, 67.) – Boguski (Kosztal, 67.), Malecki (Imaz, a szünetben) – Kolar (Carlitos, a szünetben)
Gólszerző: Mitrovics (45.)
Piros lap: Fiola (44.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik