Felkészülés: brazilokat tesztelt, kikapott a Honvéd a Partizantól

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.06.25. 19:37
A labdarúgó NB I rajtjára készülő Bp. Honvéd 2–0-ra kikapott a szerb bajnokság legutóbbi ezüstérmesétől, a Partizan Beogradtól a két csapat hétfői felkészülési mérkőzésén.

A szlovéniai Adorjánfalván (Odranci) megrendezett mérkőzésen a Honvéd két próbajátékon szereplő labdarúgót is bevetett: a kezdőben a 24 éves támadót, Silvio Rodrigues Pereira Júniort, a második félidőben a 23 éves középpályást, Guttiner Heider Fernandót – azonosította be a két játékost a csak.taccs.hu.Silvio Rodrigues Pereira Júniort, a második félidőben a 23 éves középpályást, Guttiner Heider Fernandót – azonosította be a két játékost a csak.taccs.hu.

A legutóbbi szezonban mindketten az ukrán Csornomorec Odesszában futballoztak.

„Nagyon jó ellenféllel szemben léptünk pályára – idézi a honvedfc.hu Supka Attila vezetőedzőt. – A mérkőzés elején a kicsit hosszúra sikeredett utazás benne volt a lábakban, az első félidő közepétől viszont kezdett olyan lenni a játékunk, amit előzetesen szerettünk volna látni. Megvoltak a lehetőségeink a gólszerzésre, azonban megint két buta gólt kaptunk, amit elkerülhettünk volna. Nem volt megfelelő a kommunikáció a védőink között. Bízom abban, hogy rövid időn belül megtaláljuk azokat a játékosokat, akikre szükségünk van, mert most még csak tapogatózunk. Voltak most is néhányan próbajátékon, de nem igazán azt a színvonalat képviselték, amit szeretnénk látni a csapatban. Bízunk benne, hogy a következő időszakban minőségibb futballisták érkeznek, és megtaláljuk azokat az embereket, akik tudnak nekünk segíteni.”

A hétfői mérkőzésen – amelyet csőtörés miatt vittek az eredeti helyszínről, Lendváról Adorjánfalvára – Baráth Botond és Banó-Szabó Bence kisebb sérülést szenvedett, itthon még további vizsgálatok várnak rájuk.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
PARTIZAN (szerb)–BP. HONVÉD 2–0 (1–0)
Adorjánfalva (Odranci)
HONVÉD:
Horváth A. – Heffler T. (Nagy G., a szünetben), Baráth, Kamber (Kukoc, a szünetben), Csukovics (Lippai, 67.), Holender (Cipf, 67.) – Uzoma, Gazdag (Guttiner, a szünetben), Banó-Szabó (Pölöskei Zs., 29.) – Silvio (Kovács N., 67.), Danilo (Lukács, a szünetben). Vezetőedző: Supka Attila
Gólszerző: S. Soumah (22.), N. Nikolics (61.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik