Felkészülés: botrányba fulladt a Vasas törökországi edzőmérkőzése

Vágólapra másolva!
2010.02.05. 22:25
Címkék
Utolsó edzőmérkőzését játszotta a Vasas labdarúgó-csapata Antalyában, az ellenfél az egyik legnagyobb múltú észak-koreai csapat, a 4.25 SG volt. A találkozó a vasassc.hu tájékoztatása szerint félbeszakadt, miután Giovanni Dellacasa vezetőedző húsz perc játék után lehívta a pályáról csapatát.

A vasassc.hu arról ír, hogy a 4.25 SG elleni felkészülési mérkőzésen az ellenfél rendkívül durván futballozott. Ráadásul a koreai játékvezetők is elősegítették az észak-koreai csapat „ámokfutását".

„A pályára vonuláskor derült ki, hogy koreai bírók vezetik a meccset. Ez önmagában még nem lett volna baj, viszont rövid idő alatt nyilvánvalóvá vált, hogy teljes mértékben elfogultan álltak feladatukhoz. Már az első percekben büntetőt ítéltek honfitársaik javára egy finoman szólva is kétséges kezezés után. Ellenfelünk kíméletlenül durva futballt játszott" – olvasható az angyalföldi klub honlapján.

A sípmesterek hozzáállást látva Giovanni Dellacasa vezetőedző végül a 20. percig bírta, ezután lehívta csapatát a pályáról, s a mérkőzés helyett kiadós edzéssel terhelte futballistáit az olasz szakember.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik