Felkészülés: az utolsó törökországi meccsen jött az első Haladás-győzelem

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.01.24. 19:11
A labdarúgó NB I-ben szereplő Haladás 2–1-es győzelmet aratott a román élvonalbeli Voluntari ellen a törökországi edzőtábor utolsó felkészülési mérkőzésén.

Az eredetileg kiírt kezdési időponthoz képest a rossz időjárás miatt három órát csúszó meccs első félidejében sokáig úgy tűnt, hogy gól nélkül mennek szünetre a csapatok, majd a játékrész legvégén Saláta Kornél találatával megszerezték a vezetést a szombathelyiek.Saláta Kornél találatával megszerezték a vezetést a szombathelyiek.

A 68. percben a Ferencvárostól nemrégiben kölcsönbe érkező portugál középpályás, Rui Pedro góljával megduplázta az előnyét a magyar együttes. A hajrában ugyan még szépíteni tudott a román élvonal utolsó helyén álló ellenfél, de az egyenlítés nem jött össze, így a Haladás három döntetlent és egy vereséget követően először tudott nyerni a törökországi edzőtábor felkészülési mérkőzései során.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
Haladás–FC Voluntari (román) 2–1
Haladás: Király – Habovda (Schimmer, 60.), Saláta (Kolcák, 46.), Jagodics (Tamás L., 60.), Mohl (Németh Milán, 60.) – Bamgboye (Rácz B., 60.), Dausvili (Nyári, 46.), Golodjuk (Halmosi, 60.), Ofosu (Rui Pedro, 46.) – Priskin (Gaál, 60.), Rabusic (Németh Márió, 46.)
A magyar csapat gólszerzői: Saláta (45.), Rui Pedro (68.)

A HALADÁS TÉLI FELKÉSZÜLÉSI PROGRAMJA
A felkészülés kezdete:január 3., csütörtök
Edzőtábor:január 18–25., Lara (Törökország)
FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉSEK
Január 12.: Gyirmót FC Győr–Haladás 0–0
Január 16.: NK Maribor (szlovén)–Haladás 0–0
Január 20.: Haladás–Okzsetpesz 1–1 (Priskin)
Január 22.: Haladás–Sepsi OSK (Sepsiszentgyörgy, romániai) 1–2 (Rabusic)
Január 24.: Haladás–FC Voluntari (román) 2–1 (Saláta, Rui Pedro)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik