Felkészülés: az ETO kikapott romániai ellenfelétől Győrben

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.07.04. 19:59
A labdarúgó NB I-ben szereplő Győri ETO hazai pályán 1–0-s vereséget szenvedett a román CFR Cluj-tól felkészülési mérkőzésen.

Az ETO játékosai közül Koltai Tamás és Varga Roland vírusos megbetegedés, míg Lipták Zoltán vádlisérülés miatt nem játszott, ellenben bemutatkozott az új szerzemény Milos Kocics és Stieber András. A szerb kapus az első félidőben, az Aston Villától hazatérő támadó pedig a mérkőzés utolsó harmadában kapott lehetőséget.

A győri klubhonlap beszámolója szerint az első játékrészben mezőnyfölényben játszottak a hazaiak, mégis a kolozsvári együttes szerezte meg a vezetést – a félidő hajrájában Ionut Larie fejelt az ETO kapujába.

A fordulás után Rudolf Gergely és Dudás Ádám is közel járt az egyenlítéshez – utóbbinak a lövése a kapufát érintve hagyta el a játékteret –, de egyikük sem járt sikerrel, így a küzdelmes, jó mérkőzés a kolozsvári egyesület győzelmét hozta.

GYŐRI ETO FC–CFR CLUJ (román) 0–1 (0–1)
Győr, ETO-park, 200 néző. Vezette: Becséri
GYŐR: Kocics (Pogacsics) – Babic (Wolfe), Lang, Had, Dinjar (Völgyi) – Kamber (Windecker) – Kronaveter, Pátkai (Trajkovics) – Strestík (Dudás), Rudolf (Stieber A.), Andrics (Illés D.). Vezetőedző: Horváth Ferenc
Gólszerző: Larie

A GYŐRI ETO NYÁRI FELKÉSZÜLÉSI PROGRAMJA
A felkészülés kezdete: június 18.
Edzőtábor:
FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉSEK
Június 28.: Győri ETO–Spartak Trnava II (Nagyszombat, szlovák II.) 5–0 (Pátkai, Rudolf – 11-esből, Dudás, Koltai, Strestík)
Július 4., Győri ETO–CFR Cluj (Kolozsvár, román) 0–1
*Július 17., El-sel., 2. ford.: Győri ETO–IFK Göteborg (svéd)/Fola Esch (luxemburgi)
*Július 24., El-sel., 2. ford.: IFK Göteborg (svéd)/Fola Esch (luxemburgi)–Győri ETO
*tétmérkőzés
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik