Felkészülés: albánok vágtak hármat az MTK-nak, Strestík bemutatkozott

Vágólapra másolva!
2015.06.22. 17:38
A labdarúgó NB I-ben szereplő MTK Budapest felkészülési mérkőzésen 3–1-re kikapott a hozzá hasonlóan szintén El-résztvevő albán FK Kukësitől.

Az 5. percben a tizenhatosra bekerülő labda lepattant a védőkről, az albánok 10-ese tizenkét méterről lőtt, Hegedüs beleért a labdába, de hárítani már nem tudott – írja az MTK hivatalos honlapján.

Az egyenlítő találatot, és egyben a mieink egyetlen gólját az újonnan szerződtetett Szatmári Lóránd szerezte. A 43. percben Varga Szabolcs ment el a jobboldalon, beadásánál elcsúszott a kapus, és a szemfüles Szatmári két méterről az üres kapuba gurította a labdát (1–1).

A második félidőben a magyar próbálkozások ellenére is a Kukësi uralta az összecsapást, az albánok a 73., valamint a 85. percben is gólt szereztek, így 3–1-re megnyerték a mérkőzést.

Az MTK-ba a 60. percben a gólszerző Szatmári helyére csereként állt be Marek Strestík. A 28 éves cseh légiós 2011 óta a Győri ETO tagja volt, ám most klubtársaihoz hasonlóan csapat nélkül maradt.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
MTK–FK KUKËSI (ALBÁN) 1–3
MTK – Hegedüs – Bese, Grgics, Vukmir, Vadnai – Thiam, Vass – Varga, Kanta, Szatmári – Torghelle.
AZ MTK GÓLSZERZŐJE:
Szatmári (43.)
CSEREKÉNT PÁLYÁRA LÉPETT:
Ramos, Cseke, Hajdú, Nagy, Schrammel, Deutsch, Strestík.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS AZ MTK BUDAPESTNÉL

Érkezők:, Mato Grgic (horvát, NK Slaven Belupo – Horvátország), Szatmári Lóránd (PMFC, szabadon igazolhatóként). Az MTK utánpótlásához érkezett: Gréczi Márton (Mercedes-KLA)
Kölcsönbe érkezők:Varga Szabolcs (Heerenveen – Hollandia)

Kölcsönből visszatérők: Asztalos Dávid (Ajka), Batizi-Pócsi Balázs (Balmazújváros, ?),Horváth Péter (Soproni VSE), Myke Bouard Ramos (brazil, Kisvárda), Tóth Ferenc (Szigetszentmiklós)

Az utánpótlásból felkerültek:

Kiszemeltek: Könyves Norbert (Paks), Márkvárt Dávid (PMFC), Marek Strestík (cseh, Győri ETO, szabadon igazolható)
Távozók: Hangya Szilveszter (Vasas, kölcsön után végleg), Horváth Zsolt (DVSC, szabadon igazolhatóként), Kálnoki Kis Dávid (Újpest, szabadon igazolhatóként), Kelemen Dávid (Hapoel Tel-Aviv – Izrael, szabadon igazolhatóként), Sergio Tamayo (spanyol, szabadon igazolható) Vass Patrik (Vasas – kölcsön után végleg, szabadon igazolhatóként)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak: Csiki Norbert (szabadon igazolható, érdeklődnek iránta: MTK), Pölöskei Zsolt (szabadon igazolható)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik