Felkészülés: a Torghellét és Danilót elvesztő Honvéd 4-2-re verte az ETO-t

Vágólapra másolva!
2012.01.28. 15:07
Címkék
Szombaton a labdarúgó NB I tabellájának második helyén telelő Győri ETO látogatott a negyedik Honvéd otthonába – a kispestiek a próbajátékosokkal és a Győrből kölcsönbe érkező Nicolas Ceolinnal a soraikban álltak fel a vendégek ellen, és a félidei 3–1-es vezetés után végül 4–2-re nyerték meg a találkozót. A Honvéd gólerőssége figyelemre méltó, hiszen a Sionhoz távozó Danilóval és a Videotonhoz igazoló Torghelle Sándorral tizenkilenc gól „távozott” a csapattól. 

A mérkőzésen a hazaiak már a 4. percben megszerezték a vezetést Ivancsics Gellért révén, később pedig a a próbajátékon lévő boszniai Emir Hadzic találatával növelték az előnyt (2–0). A vendégek első gólját Dudás Ádám szerezte, ám az első félidő kétgólos Honvéd-vezetéssel zárult: a játékrésznek keretet adva újra Ivancsics talált be, ezúttal tizenegyesből (3–1). (2–0). A vendégek első gólját Dudás Ádám szerezte, ám az első félidő kétgólos Honvéd-vezetéssel zárult: a játékrésznek keretet adva újra Ivancsics talált be, ezúttal tizenegyesből (3–1).

A második félidőben Simon András ugyan közelebb rúgta a győrieket az ellenfélhez, de a szintén próbázó szerb Alekszandar Trinicsics visszaállította a mérkőzés elején kialakított kétgólos Honvéd-előnyt – a végeredmény 4–2 a hazaiaknak.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
BUDAPEST HONVÉD–GYŐRI ETO 4–2 (3–1)
Gólszerzők: Ivancsics (2 – a másodikat 11-esből), Hadzic, Trinicsics, ill. Dudás, Simon A.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik