Felkészülés: a télen igazolt Turkovs duplája hozta meg a ZTE sikerét

Vágólapra másolva!
2011.01.29. 13:51
Címkék
A ZTE NB I-es labdarúgócsapata 2–0-s győzelmet aratott a harmadosztályú Soproni VSE ellen, a győztes együttesben mindkét gólt az újonnan szerződtetett lett Daniils Turkovs jegyezte.

A ZTE-ben az új igazolások közül a montenegrói Ivan Delics és a lett Daniils Turkovs kezdőként, a horvát Marko Milosavljevic csereként kapott lehetőséget, a próbajátékosok közül a lett kapus, Vitalijs Melnicenko és a Nyíregyházáról érkező Nánási Balázs játszott – egyaránt csereként.

Az egerszegi együttes az első pillanatoktól kezdve magasabb sebességi fokozatban játszott ellenfelénél, egymás után alakította ki a helyzeteit, és az első negyedóra végén Turkovs meg is szerezte a vezetést. Ezt követően is maradt a ZTE-fölény, de újabb gólt csak a félidő hajrájában ért el Csank János csapata, ismét a lett támadó volt eredményes.

A klub honlapjának beszámolója szerint a második félidőben a fiatal horvát irányító, Marko Milosavljevic villogott, ám újabb gól már nem született.

 FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
ZALAEGERSZEGI TE–SOPRONI VSE-GYSEV 2–0 (2–0)
Zalaegerszeg, 100 néző. V: Kiss N.
ZTE: Vlaszák (Melnicenko) – Turcsik (Kocsárdi), Miljatovic (Nánási), Kovács G., Panikvar (Turcsik) – Szalai T. (Horváth A.), Kamber (Barna), I. Delics (Milosavljevic) – Rajcomar, Turkovs (A. Delic), Balázs Zs.
G: Turkovs (2)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik