Felkészülés: a Sopron legyőzte a Győri ETO-t

Vágólapra másolva!
2012.07.21. 22:19
Címkék
Felkészülési mérkőzésen a legutóbbi élvonalbeli bajnokságban bronzérmes, az első osztályban ezúttal is meghatározó szerepet betölteni kívánó Győri ETO labdarúgócsapata egygólos vereséget szenvedett a másodosztályú Soproni Vasutas SE GYSEV Goldschmidttől, adta hírül a győriek honlapja.

A soproni találkozón Pintér Attila együttese jutott vezetéshez az első félidő közepén – Nikola Trajkovics volt eredményes –, az egygólos különbség a szünetben a házigazdákra nézve volt hízelgő, hiszen a győriek kapufát is szereztek, Varga Roland ziccert hibázott, és egyébként is mezőnyfölényben játszhattak.

A fordulást követően a nyáron tucatnyi – köztük élvonalbeli rutinnal bíró – játékossal erősítő Sopron Gyánó Szabolcs találatával egyenlített, majd kimaradt győri lehetőségeket követően Deme Imre már a vendéglátókat juttatta vezetéshez a 74. percben.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
SVSE GYSEV GOLDSCHMIDT (II.)–GYŐRI ETO FC 2–1 (0–1)
Sopron, 300 néző. V: Ábrahám
GYŐRI ETO FC: Sztevanovics – Svec, Lipták, Sztanisics (Lang, 67.), Totadze – Trajkovics, Pátkai (Nicorec, 72.), Kronaveter (Kamber, 52.) – Varga R., Ahjupera (Dina, 52.), Andrics (Dudás, 52.). Vezetőedző: Pintér Attila
Gólszerző: Gyánó (53.), Deme (74.), ill. Trajkovics (26.)
Forrás: eto.hu
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik