Felkészülés: a PMFC kikapott szlovén ellenfelétől

Vágólapra másolva!
2012.06.30. 22:20
A labdarúgó NB I-ben szereplő PMFC 3–2-es vereséget szenvedett a szlovén ND Mura 05 elleni felkészülési mérkőzésen Szlovéniában.

A pécsiek tájékoztatása szerint a találkozó rekkenő hőségben zajlott, mely rányomta a bélyegét a mérkőzésre. Az első és a második félidőben is több ziccert hibázott a magyar csapat, míg az idén az Európa-ligában induló szlovén gárda mindhárom gólhelyzetét értékesítette.

A pécsiek tegnap is egygólos vereséget szenvedtek Szlovéniában.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
ND MURA 05 (szlovén, I.)–PMFC 3–2
Tisina, Szlovénia. 300 néző.
PMFC, 1. félidő: Sánta – Horváth A., Lantos, Celjanovic, Panikvar – Nagy J., Stanislav, Wittrédi, Nagy D. – Harsányi, Bajzát. 2. félidő: Molnár – Bodnár, Causic, Fodor, Lakicsevics – Fröhlich, Paracki, Demjén, Zeljkovic – Okoronkwo, Bajzát
G: Lantos, Demjén
DIBUSZ DÉNES BLOGJA SZLOVÉNIÁBÓL

„Az edzőtábor második napját a reggeli után egy regeneráló edzéssel kezdtük, majd ebéd után következett a második edzőmeccsünk a szlovén bajnokságban szereplő, Európa-liga-selejtezőre készülő Mura együttesével szemben. Jól kezdtük a találkozót, egy szép fejessel vezetést szereztünk, majd a 20. perc környékéig irányítottuk is a mérkőzést. Az ellenfélnek ezután több lehetősége is volt a gólszerzésre, melyből egyet ki is használt. A második félidei sorcsere sem sokat változtatott a játék képén, nem volt komoly helyzetünk, míg az ellenfél két szerencsés gólt szerzett. A találkozó utolsó 20 perce ismét a mi fölényünket hozta, szépítettünk, és az egyenlítés is meglehetett volna, ám ez nem sikerült. Reméljük, kedden meglesz az első nyári győzelem is, bár a jó erőt képviselő Arszenal Kijev ellen nem lesz egyszerű dolgunk. Addig is biztosak lehetünk benne, hogy az előző két héthez hasonlóan, kemény edzések várnak ránk."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik