Felkészülés: a Paks megnyerte idei első mérkőzését

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.01.18. 14:27
A Paksi FC Hajdú Ádám hajrábeli góljával 1–0-ra legyőzte az NB II-es Siófokot a két labdarúgócsapat szerda kora délutáni szekszárdi felkészülési mérkőzésén.

A mérkőzés egyetlen gólját a szünetben becserélt Hajdú Ádám szerezte a 85. percben: Kecskés Tamás előreívelt szabadrúgását Gévay Zsolt visszafejelte a hosszú oldalra, és az érkező Hajdú a kapuba passzolt.Hajdú Ádám szerezte a 85. percben: Kecskés Tamás előreívelt szabadrúgását Gévay Zsolt visszafejelte a hosszú oldalra, és az érkező Hajdú a kapuba passzolt.

„Ez volt az első idei találkozónk, és persze nem baj, hogy megnyertük, de ez most másodlagos – idézi a paksiak hivatalos honlapja Csertői Aurél vezetőedzőt. – Sokkal fontosabb volt a játék. Kifejezetten harcos, hajtós meccsre kényszerített bennünket ellenfelünk. Ennek csak örülhetünk, hiszen jó mérkőzést játszottunk a Siófok ellen, és ez is volt a célunk. Bemelegítésnek jó volt, következhetnek Törökországban a nemzetközi ellenfelek.”

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS

PAKSI FC–BFC SIÓFOK (NB II) 1–0 (0–0)
Szekszárd. V: Barna (Kiss B., Kis Z.)
PAKS: Székely (Rácz Zs., 46.) – Kulcsár D. (Nagy Á., 46.), Zachán (Lenzsér, 46.), Kovács G. (Gévay, 46.), Szabó J. (Báló, 46.) – Papp K. (Kesztyűs B., 46.) – Haraszti, Kecskés T., Bertus, Koltai (Simon M., 46.) – Jelena (Hajdú Á., 46.). Vezetőedző: Csertői Aurél
SIÓFOK: Tajti N. (Filipánics, 46.) – Szilágyi Z. (Tamaskó, 46.), Czingráber, Mogyorósi, Farkas N. – Nagy D. (Kovács D., 46.), Gréczi (Berki, 55.), Berde (Pendl, 64.), Gál M. (Micsinai, 60.), Petneházi (Nagy R., 46.) – Elek B. Vezetőedző: Goran Kopunovics
G: Hajdú Á. (85.)
Forrás: paksifc.hu

ÖSSZEFOGLALÓ CIKK AZ NB I-ES CSAPATOK SZERDAI FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉSEIRŐL ITT!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik