Felkészülés: a Haladás egy góllal kikapott a Rosztovtól

Vágólapra másolva!
2012.07.14. 19:40
A Haladás labdarúgócsapata 2–1-re kikapott az orosz FK Rosztovtól felkészülési mérkőzésen Ausztriában.

A haladas.hu beszámolója szerint a 26. percben Nagy Gábortól Andorka kapott remek átadást a jobb oldalon, befutott a tizenhatoson belülre, egy csellel visszavette a labdát a rátámadó védő mellett, majd ballal a hosszú sarokba zúdított – a labda a kapufáról pattant a hálóba (0–1).

A 39. percben a jobb oldali szögletzászlótól pár méterre szabadrúgáshoz jutott a Rosztov, a belőtt labdát Djakov 14 méterről a bal alsó sarokba vágta. Szünet után a 48. percben egy beívelés után a védők röviden szabadítottak fel, az érkező Adamov pedig nyolc méterről a léc alá bombázott (2–1).

„A Rosztov volt a legerősebb csapat, amellyel felkészülésünk során eddig találkoztunk. Az első harmincöt perc nagyon jól sikerült, egyenlő erők küzdöttek egymással, itt is, ott is adódtak helyzetek. A második félidőben az orosz csapat nagy védelmi hibából szerezte meg a győztes találatot. Az utolsó fél óra csendben lecsordogált, ekkor már nem nagyon volt helyzet, langyos második félidőt játszottunk. Jó néhány fiatal játékos szóhoz jutott a mai mérkőzésen, közülük Czafit Richárd jövő héttől velünk készül. Egyrészt elégedett voltam mai teljesítményével, másrészt szűkös a keretünk” – mondta Artner Tamás vezetőedző a haladas.hu-nak.

NEMZETKÖZI FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
FK ROSZTOV (orosz)–HALADÁS 2–1 (1–1)
Unterschützen, 50 néző. Vezette: Windisch
HALADÁS: Rózsa (Mursits, 60.) – Schimmer (Búrány, a szünetben), Guzmics, Jagodics (Szakály A., 50.) Halmosi (Nagy Z., 60.) – Rajos (Szvoboda, 60.), Horváth A. (Kulcsár K., a szünetben) – Nagy D., (Gyurján, 60.) Nagy G., (Horváth D., 60.) Radó (Ugrai, a szünetben) – Andorka (Czafit, 60.). Vezetőedző: Artner Tamás
Gólszerző: Djakov (39.), Adamov (48.), ill. Andorka (26.)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik