Felkészülés: a Fehérvárról jött szélső gólpasszt adott a Lokiban

Vágólapra másolva!
2019.06.29. 12:15
null
A DVSC legyűrte a Nyíregyházát a délelőtti edzőmeccsen (Fotó: dvsc.hu)
A DVSC labdarúgócsapata Zsóri Dániel és Kóródi Nándor egy-egy góljával 2–0-ra győzött az első szombati edzőmeccsén az NB II-es Nyíregyháza ellen.

 

A első szombati félkészülési meccsét a Nyíregyháza ellen játszotta a DVSC a pallagi edzőközpontban. A Lokiban a kezdőcsapat tagja volt Bévárdi Zsombor, aki a Mol Fehérvártól igazolhat Debrecenbe, lehetséges érkezéséről már beszámoltunk, de a klubok még nem jelentették be az átigazolást.

Ha pedig már játszott, gólpasszt is adott a támadó, a 12. percben az ő balról középre passzolt labdáját váltotta gólra Zsóri Dániel. Érdekesség, hogy Bévárdi annak a megállapodásnak a keretében kerül Debrecenbe, melynek részeként Zsóri pedig Fehérvárra szerződik, bár a csatár a következő idényt kölcsönben még a DVSC-nél töltheti.

A DVSC már az első élidőben beállította a 2–0-s végeredményt: Kóródi Nándor talált 18 méterről a kapuba, aki Zsórihoz hasonlóan nem olyan rég még a debreceniek U19-es csapatában szerepelt.

A Debrecen második szombati felkészülési mérkőzéséről ide kattintva olvashatnak!

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
DVSC–Nyíregyháza Spartacus 2–0 (2–0)
Debrecen-Pallag. Vezette: Nagy N.
DVSC: Kosicky (Hrabina, 65.) – Bényei, Ujvárosi, Barna, Nagy K. (Balogh K., 78.) –Biró P. (Lakatos, 78.), Csősz, Kóródi (Barna, 84.), Bévárdi (Kuti, 65.) – Damásdi (Szabó Á., 65.), Zsóri
Nyíregyháza 1. félidő: Jova – Polényi, Végső, Pejovics, Gulyás – Papp M., Cenaj – Kártik, Rezes, Starosta – Hornyák. 2. félidő: Nagy M. – Svedjuk, Szegedi, Velimirov, Farkas M. – Wieland, Ötvös – Kulcsár, Kovács A., Tóth B. – Motkó
Gól: Zsóri (12.), Kóródi (33.)
Kiállítva: Pejovics (28.)
Forrás: dvsc.hu


NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A DEBRECENI VSC-NÉL
Érkezők:
Bévárdi Zsombor
(Fehérvár, legutóbb kölcsönben: Vasas), Florentin Bouoli Effa (kameruni, ?), Haruna Garba (nigériai, Gzira United – Málta), Györgyi Arthur (FK Csíkszereda, szabadon igazolhatóként), Szécsi Márk (PAFC, kölcsön után végleg), Nikola Trujics (szerb, FK Vozsdovac – Szerbia
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők: Kóródi Nándor (Balmazújváros), Danilo Szekulics (?, szerb, Alaskert – Örményország)
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek: –
Kiszemeltek: Vernes Richárd (DVTK)
Távozók: Erik Cikos (szlovák, szabadon igazolható), Aleksandar Jovanovic (bosnyák, Szeged, szabadon igazolhatóként), Haris Tabakovic (svájci-bosnyák, DVTK, szabadon igazolhatóként)
Kölcsönbe távozók: –
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Albion Avdijaj (albán-svájci, Grasshoppers – Svájc)
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: Mészáros Norbert (lejár a szerződése), Varga Kevin (Lech Poznan – Lengyelország), Zsóri Dániel (Fehérvár FC), Kusnyír Erik (al-Naszr, Egyesült Arab Emírségek)

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A NYÍREGYHÁZA SPARTACUSNÁL
Érkezők: Papp Máté (Csákvár)
Távozók: Bakos Szabolcs (Budaörs), Fadgyas Tamás (?), Forró Gyula (?), Nagy József (?), Rubus Tamás (Kisvárda), Rokszin Ádám (?)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik