Felkészülés: a Debrecen vesztett, a francia próbázó sikert aratott

Vágólapra másolva!
2011.07.02. 19:50
Címkék
A labdarúgó NB I rajtjára készülő Debreceni VSC szombat délután hazai pályán 2–1-re kikapott a legutóbbi idényben a román bajnokság másodosztályában szereplő FC Bihortól próbajátékosok tesztelésére szánt felkészülési mérkőzésen.

A szombat délelőtt egy edzőmérkőzést már megnyerő debreceniek soraiban ezúttal három próbajátékos kapott helyet. A Loki hivatalos honlapjának helyszíni beszámolója szerint a francia középpályás, Selim Bouadla nagyon harcosan futballozott, a közönség többször is tapssal jutalmazta a játékát.A szombat délelőtt egy edzőmérkőzést már megnyerő debreceniek soraiban ezúttal három próbajátékos kapott helyet. A Loki hivatalos honlapjának helyszíni beszámolója szerint a francia középpályás, Selim Bouadla nagyon harcosan futballozott, a közönség többször is tapssal jutalmazta a játékát.

Szerepet kapott még egy szerb középpályás, a 19 éves Milan Susnjar, valamint visszatért a holland középpályás, Adnan Alisic, akinek a dvsc.hu szerint jó esélye van arra, hogy szerződést kapjon. A bosnyák támadót, Stevo Nikolicot nem tudta tesztelni a szakmai stáb, mivel egy nappal korábban megsérült.

Történt sérülés a mérkőzésen is: Stefan Mardare bokája az első félidő derekán kifordult, Fodor Marcell állt be a román légiós helyére.

A vendég nagyváradiak lendületesen kezdtek, helyzeteket alakítottak ki, ám kezdeti fölényük után a Loki fokozatosan feljött. A szünet után Yannick találatával a DVSC megszerezte a vezetést, ám a labdát többet birtokló vendégek végül fordítottak.

NEMZETKÖZI FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
DEBRECENI VSC-TEVA–FC BIHOR (romániai) 1–2 (0–0)
Debrecen, Vágóhíd u. V: Solymosi
DVSC: Verpecz – Nagy Z., Simac, Mardare (Fodor, 29.), Ferenczi J. – Dombi (Varga J., 46.), Spitzmüller, Bouadla (Susnjar, 73.), Yannick – Szilágyi, Coulibaly (Alisic, 46.)
G: Yannick (47.), ill. R. Pop (69., 78.)
Forrás: dvsc.hu
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik