Felkészülés: 89. percbeli góllal győzte le szerb ellenfelét a Vidi

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.07.03. 18:51
null
Fotó: molvidi.hu
A Mol Vidi FC 2–1-re legyőzte a szerb bajnokság legutóbbi hatodik helyezettjét, a Csukaricskit a két labdarúgócsapat kedd kora esti ausztriai felkészülési mérkőzésén.

 

Marko Scsepovicsnak mindkét fehérvári találatban része volt: az elsőnél ő fejelte le a labdát a gólszerző Sós Bence elé, a győzelmet jelentő másodikat pedig maga lőtte Loic Nego átadásából.

„Az első félidőben irányítottuk a játékot, volt vagy háromszáz passzunk, de egy szélről érkező beadásból vezetést szerzett az ellenfél, mi pedig ekkor nem voltunk veszélyesek az ő kapujuk előtt – értékelte a mérkőzést a klubhonlapnak Marko Nikolics, a Vidi vezetőedzője. – A szünet után valamivel jobban futballoztunk, most pedig jöhetnek az éles meccsek. Elégedett vagyok az elmúlt tizenöt nappal, remek körülmények között elvégeztük a tervezett munkát, hamarosan itt az ideje, hogy megmutassuk a tudásunkat Európában is.”

A Vidinek ez volt az utolsó felkészülési meccse az ausztriai edzőtáborban; egy hét múlva, július 10-én már BL-selejtező vár a csapatra a luxemburgi bajnok Dudelange otthonában.

Szerdán és csütörtökön pihenhetnek a játékosok, pénteken pedig folytatódik a felkészülés – írja a nemrég nevet változtató fehérváriak hivatalos honlapja.

NEMZETKÖZI FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
MOL VIDI FC–CSUKARICSKI (szerb) 2–1 (0–1)
Feldbach
(Ausztria)
MOL VIDI FC: Kovácsik – Nego, Vinícius, Fiola, Stopira – A. Hadzic – Nikolov (Kovács I., a szünetben), Pátkai (Varga J., 57.) – Huszti – Sz. Scsepovics (Sós B., a szünetben), M. Scsepovics. Vezetőedző: Marko Nikolics
Gólszerző: Sós B. (56.), M. Scsepovics (89.), ill. Mudrinszki (21.)
Forrás: molvidi.hu

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik