Fehérvár: két és fél millió euróért jöhet középpályás – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2020.01.31. 14:51
null
Bónuszokkal együtt két és fél millió eurót fizethet Nedelcuért a Fehérvár (Fotó: AFP)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Mol Fehérvár FC-ben folytathatja pályafutását Dragos Nedelcu – írja a romaniatv.net.

 

George Becali, az FCSB tulajdonosa hajlandó lenne megválni a 22 éves középpályásától, feltéve, ha megfelelő összeget kap érte.

„Két és fél millió eurót kértünk érte. A Fehérvár ajánlott kétmilliót. A különbséget a bónuszok jelenthetik, 300 ezer euró plusz, ha kijutnak az európai kupaporondra, többi 200 ezer euró pedig akkor, ha csoportkörbe jutnak” – mondta Becali, aki így összesen két és fél millió euróval számol.

Nedelcu román korosztályos válogatott, 2017 nyarán igazolt az FCSB-hez. A 2016–2017-es idényben megnyerte a bajnokságot a Viitorullal. Bukaresti klubjához 2022-ig köti érvényes szerződés. Ősszel izomsérüléssel bajlódott, a bajnokságban csupán hétszer léphetett pályára ebben az idényben.

A Nemzeti Sport információja szerint a Fehérvár valóban érdeklődik a játékos iránt, azonban úgy tudjuk, megállapodás még nem született a két klub között.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A MOL FEHÉRVÁR FC-NÉL
Érkezők: Lyes Houri (francia-marokkói, FC Viitorul Constanta – Románia)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek: Dragos Nedelcu (román, FCSB – Románia), Nikolics Nemanja(Chicago Fire – Egyesült Államok, szabadon igazolható)
Távozók:
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: Anel Hadzic (bosnyák, Bp. Honvéd), Danilo Pantics (szerb, a Chelsea-től szerepel kölcsönben)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik