Fehérvár: Juhász Roland Székesfehérvár Tiszteletbeli Polgára

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.08.20. 21:47
null
Juhász Roland megkapta Székesfehérvár Tiszteletbeli Polgára címét (Fotó: molfehervarfc.hu)
A Mol Fehérvár FC hivatalos honlapján tette közzé, hogy Juhász Roland Székesfehérvár Tiszteletbeli Polgára címet kapott.

 

Az augusztus 20-i ünnepi közgyűlésen átadták az idei Székesfehérvár Díszpolgára és a Pro Civitate díjakat, valamint a Székesfehérvár Tiszteletbeli Polgára címet. Ez utóbbi kitüntetésben részesült a Vidi csapatkapitánya, Juhász Roland is – számol be a molfehervarfc.hu.

Cser-Palkovics András polgármester is megszólalt a magyar válogatott játékosról.

„Juhász Roland az MTK színeiben mutatkozott be az élvonalban, több mint 100 mérkőzés, magyar bajnoki cím, kupagyőzelmek után 2005-ben igazolt a belga rekordbajnok Anderlechthez, amelyben négyszeres bajnok lett. Volt kupagyőztes, szuperkupagyőztes, csapatkapitány, valamint szerepelt a Bajnokok Ligájában is” – sorolta fel Juhász Roland külföldi érdemeit a polgármester.

„Összesen 207 meccs után távozott Belgiumból, és a Vidihez igazolt 2013-ban. 2013-ban, 2016-ban és 2017-ben bajnoki ezüstöt, 2015-ben Magyar Kupa ezüstöt szerzett, majd 2015-ben és 2018-ban bajnoki aranyérmet akasztottak a nyakába, idén pedig Magyar Kupát nyert a Vidivel. Játékintelligenciája, sport iránti tisztelete, pályán belüli és kívüli magatartása miatt sok fiatal példaképe lehet” – tette hozzá Cser-Palkovics András.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik