I. SZ. 2020.07.01 11:10 Frissítve: 2020.07.02 01:46

Fehérvár: három-négy játékos szerződtetését tervezik

A Mol Fehérvár FC három-négy új játékossal frissítené fel a játékoskeretét nyáron – erről Kovács Zoltán sportigazgató beszélt a székesfehérvári klub honlapján.

Kovács Zoltán három-négy játékos szerződtetését tervezi (Fotó: Tumbász Hédi)

„Jelenleg is vannak az öltözőben olyan játékosok, akiknek elő kell lépniük és vezérré kell válniuk, mert alkalmasak rá – mondta Kovács Zoltán Huszti Szabolcs és Juhász Roland visszavonulása, valamint Vinícius távozása kapcsán a molfehervarfc.hu oldalnak. –  Az elmúlt egy-két évben elkezdtük megfiatalítani a csapatot, ez alól csak Nikolics Nemanja szerződtetése a kivétel. Ezt a tendenciát szeretnénk folytatni a következő hetekben, hónapokban is.”

Kovács elmondta, további távozókra kell számítani, mert megkeresték a klubot – neveket azonban nem említett. 

„A másik oldalon három-négy érkezővel számolunk, szeretnénk frissíteni a keretet, hiszen a céljaink változatlanok: bajnoki címet és Magyar Kupát akarunk nyerni jövőre, a nemzetközi kupában pedig minél messzebb próbálunk jutni” – szögezte le Kovács Zoltán.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A MOL FEHÉRVÁR FC-NÉL
Érkezők:
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők: Bolla Bendegúz (ZTE, ?)
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek:
Távozók: Anel Hadzic (bosnyák-osztrák, szabadon igazolható), Huszti Szabolcs (visszavonult), Juhász Roland (visszavonult), Vinícius (brazil-magyar, szabadon igazolható)
Kölcsönbe távozók: Zsóri Dániel (Budafok)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: Berecz Zsombor (Mezőkövesd – kölcsön után végleg), Futács Márkó (Bp. Honvéd), Tamás Krisztián (ZTE – kölcsön után végleg, Bp. Honvéd)

2020.07.04 21:53:37

Labdarúgó NB I DEÁK ZSIGMOND

NS-VÉLEMÉNY. Rég nem azért csodálkozunk rá, mert úgy néz ki, mint egy janicsár.

2020.07.03 20:58:19

Labdarúgó NB I PÓR KÁROLY

ALAPVONAL. Az egyik legnagyobb kihívást jelenti, hogy olyan játékosok kerüljenek ki a labdarúgó NB I-ből, akik nemzetközi szinten is piacképesek, akik a magyar bajnokságból tovább tudnak lépni.

2020.07.03 10:33:58

Labdarúgó NB I BACSKAI JÁNOS (szöveg), MIKOLA BENCE (grafika), KUN ATTILA (osztályzatok, álomcsapat)

IDEGENLÉGIÓ. A Loki is vett egy Tuliót, a mexikói Kichi tényleg kicsi volt, a Fradi két (három?) légióssal a másodosztályban.

2020.07.02 21:35:34

Labdarúgó NB I BODNÁR ZALÁN

NS-VÉLEMÉNY. Lényegében nem találtunk nagy hibát nála.