K. F. 2020.03.21 06:47 Frissítve: 2020.03.22 14:41

Fehérvár: A klub gyorsan és profin reagált – Nikolics

Nikolics Nemanja, a Mol Fehérvár labdarúgója a koronavírus-járványról, az otthoni munkáról és a nagyon várt újrakezdésről is beszélt klubja honlapjának.

 

Nikolics szerint a legfontosabb, hogy megóvjuk a szeretteinket (Fotó: Nemzeti Sport)

 

„Felnőtt emberként muszáj megérteni a kialakult helyzet súlyosságát – idézi a molfehervarfc.hu Nikolics Nemanját. – A legfontosabb most az, hogy megóvjuk a szeretteinket, főleg a szülőket, nagyszülőket. Mindenkinek ugyanaz a célja, hogy biztonságban, minél hamarabb túl legyünk ezen a nehéz időszakon.”

A támadó hangsúlyozta: a családjával otthon tartózkodik, és akárcsak a gyermekeinek, neki is vannak feladatai, amelyeket napról napra el is végeznek.

„A klub gyorsan és profin reagált a történésekre, mindannyian egyéni edzéstervet kaptunk, emellett olyan dolgokban is segítenek nekünk, mint például a helyes táplálkozás, hiszen jóval kevesebb terhelést kapunk most, mint amúgy rendesen az év ezen időszakában, ezért nyilván az étkezésünkön is változtatnunk kell.”

A mostani helyzetben a sport csupán a második helyen áll nála is, akárcsak mindenki másnál, ám:

„Úgy készülünk, hogy bármikor folytatódhat a bajnokság, ennek megfelelően állította össze számunkra a szakmai stáb is az egyéni edzésterveket. Bizonyára néhány napra szükségünk lesz az újrakezdés előtt, hiszen közös labdás gyakorlatokat értelemszerűen most nem tudunk elvégezni. De jelenleg az a legfontosabb, hogy mindenki vigyázzon magára és maradjon otthon a családjával!”

2020.06.02 21:12:49

Labdarúgó NB I DEÁK ZSIGMOND

NS-VÉLEMÉNY. Oda lehet érni itthonról a csúcsra magyar futballedzőként.

2020.06.02 15:42:53

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

A góllövőlista vezetője 9-es osztályzatot kapott. Az NS szerint Iványi Zoltán tévedett Diósgyőrben.

2020.06.01 21:21:35

Labdarúgó NB I VOLESZÁK GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. Többször is egy fatörzs mögött megbújva toporgott…

2020.06.01 17:12:20

Labdarúgó NB I BORBOLA BENCE

A majd' hét év után búcsúzó tréner exkluzív interjút adott a Nemzeti Sportnak: elképzelhetetlennek tartja az NB II-es Újpestet.