Fehérvár: a Chelsea középpályása kölcsönbe érkezik – sajtóhír

P. K.P. K.
Vágólapra másolva!
2019.09.01. 09:36
null
Szerbiában biztosra veszik, hogy Pantic Fehérváron folytatja (Forrás: mozzarsport.com)
A szerb mozzartsport.com híre szerint a Chelsea 22 éves szerb középpályása, Danilo Pantics a Mol Fehérvárnál folytatja pályafutását – a szerb sajtóhír nyomán több angol oldal is beszámolt a küszöbön álló átigazolásról.

 

A szerb Mozzart Sport honlapja szombaton tényként közölte, hogy Danilo Pantics a Mol Fehérvárnál folytatja a pályafutását, valószínűleg kölcsönben. A lap szerint a Partizan Beograd újra kölcsönvette volna a Chelsea-től Danilo Panticsot és a középpályás is bízott benne, hogy maradhat Belgrádban, de a Chelsea-nek más tervei voltak vele. Pantics 2015-ben szerződött a Partizantól a londoniakhoz, ám azóta folyamatosan kölcsönadták. Szerepelt két holland klubnál, a Vitesse-nél és az Excelsiornál, 2017-től pedig ismét a Partizannál, a legutóbbi idényben 45 tétmeccsen nyolc gólt és nyolc gólpasszt jegyzett.

A lap hozzáteszi, hogy a Fehérvár vezetőedzője, a korábbi Partizan-edző Marko Nikolics jól ismeri a játékost, hiszen korábban dolgoztak együtt a belgrádi klubnál.

A cikk úgy fogalmaz, hogy Pantics számára sorsdöntő lehet a fehérvári időszak, mert 2021-ben lejár a szerződése a Chsela-nél, és a magyarországi kölcsönjátékától (arra utaló jel ugyanis nincs, hogy a Fehérvár végleg megszerezte volna) függhet, hova tudja őt eladni a Chelsea az idény végén. A szerb sajtóhír nyomán több angol oldal is arról hír, hogy Panticsot a nemzetközi átigazolási időszak hajrájában ismét kölcsönadják, méghozzá Fehérvárra.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A MOL FEHÉRVÁR FC-NÉL
Érkezők: Funsho Bamgboye (nigériai, Haladás), Gundel-Takács Bence (Újpest FC), Halmai Ádám (Haladás), Kovács Dániel (Soroksár), Viszar Muszliu (északmacedón, Shkëndija – Észak-Macedónia), Nyári Patrik (Haladás), Ivan Petrjak (ukrán, Sahtar Doneck – Ukrajna, legutóbb kölcsönben Ferencváros), Adrian Rus (román-magyar, PAFC, legutóbb kölcsönben Sepsi OSK – Románia), Zsóri Dániel (Debreceni VSC)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek:

Kiszemeltek: Balogh Norbert (Palermo – Olaszország), Danilo Pantics (szerb, Chelsea – Anglia, legutóbb kölcsönben Partizan Beograd – Szerbia)
Távozók: Joan Campins (spanyol, Royal Excel Mouscron – Belgium, szabadon igazolhatóként), Bévárdi Zsombor (Debreceni VSC), Elvir Hadzic (bosnyák, FC Dornbirn 1913 – Ausztria), Hársfalvi András (Gyirmót FC Győr, szabadon igazolhatóként), Réti Patrik (BFC Siófok, kölcsön után végleg), Sós Bence (PAFC, kölcsön után végleg), Szabó Bence (Diósgyőri VTK, kölcsön után végleg), Tomás Tujvel (szlovák, Bp. Honvéd), Tóth Bence (Vasas FC, kölcsön után végleg), Marko Scsepovics(szerb, Rizespor – Törökország)
Kölcsönbe távozók: Berecz Zsombor (Mezőkövesd), Bolla Bendegúz (ZTE FC – ismét), Nyári Patrik (Haladás), Tamás Krisztián (ZTE FC), Zeke Márió (Gyirmót FC Győr). Kooperációs kölcsön (Budaörs): Halmai Ádám, Mocsi Attila, Szabó Bálint
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk:

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik