ETO: Tokody reméli, a Priskint mocskolók hamar megbékélnek

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.11.03. 15:23
Priskin Tamást nyomdafestéket nem tűrő rigmussal fogadták saját csapata, a Győri ETO ultrái a DVTK ellen szombaton vívott NB I-es bajnokin (1–1), sőt gólja után is mocskolódtak. Tokody Tibor, a győri labdarúgócsapat megbízott edzője reméli, a felek hamarosan békét kötnek.

„Azt mindenki tudja, mit jelent Priskin Tamásnak az ETO, Győr, s természetesen a csapatnak is fontos a személye, tudása. Biztos vagyok benne, hogy ez a félreértés hamarosan tisztázódik, s megbékélnek egymással a felek, mert nyugalomra van most szükség, s ez mindenkinek az érdeke" – idézte hétfőn Tokody Tibor véleményét a Kisalföld.Kisalföld.

A szidalmazás előzménye a múlt szerdai Gyirmót–ETO kupatalálkozón történt szóváltás. „Miért nem mentek haza…?" – a Nemzeti Sport értesülése szerint Priskin valami ilyesmit „szólt vissza" az ultráknak, akik a csapat buszánál számon kérték a gyenge teljesítményt és a kiesést a játékosokon.

Az NS szerette volna szóra bírni Priskint a Diósgyőr elleni szombati bajnoki után, de a válogatott csatár nem kívánt nyilatkozni az ügyről. Tokody a meccs után példaértékűnek nevezte Priskin edzésmunkáját, és kiemelte, hogy a csatárnak a gólja révén döntő érdemei voltak a pontszerzésben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik