ETO: Priskin Tamás bocsánatot kért a győri szurkolóktól

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.11.05. 13:55
null
Priskin Tamás megbánta tettét (Fotó: Korponai Tamás)
Megbánta Priskin Tamás mindazt, amit a Gyirmót elleni labdarúgó Magyar Kupa-mérkőzést követően mondott a csapat autóbusza mellett várakozó néhány ETO szurkolóknak, és megérti felháborodásukat. 

A csatár abban bízik, hogy képes visszanyerni a bizalmukat, ehhez első lépésként a nyilvánosságot kihasználva kér bocsánatot, és kész arra is, hogy akár személyesen megtegye ugyanezt a szurkolótábor előtt.

„Nagyon sajnálom, ami történt, ha vissza tudnám pörgetni az időt, másképp reagálnék, mint akkor tettem, ezért szeretnék minden ETO-szurkolótól bocsánatot kérni – mondta Priskin az eto.hu-nak. – Tudom, hogy a szurkolóknak mennyire fontos ez a klub, remélem, elhiszik, hogy nekem is az. Úgy érzem, ezt bizonyítottam akkor is, amikor külföldön játszottam, hiszen bármikor hazatértem, mindig eljöttem a nevelőegyesületemhez, és most, hogy a nyáron lehetőségem volt hazajönni, nem volt kérdés, hol folytassam a pályafutásomat.”

„Szeretném újra a góljaimmal és a játékommal felhívni magamra a figyelmet, továbbra is mindent megteszek azért, hogy olyan játékot nyújtsak, amivel segíteni tudom az ETO-t. Természetesen, ha bárki beszélni akar velem erről, nyitott vagyok rá, hiszen közös a cél: úgy segíteni az ETO-t, hogy arra minden győri szimpatizáns büszke lehessen.”

A szidalmazás előzménye a múlt szerdai Gyirmót–ETO kupatalálkozón történt szóváltás. „Miért nem mentek haza…?” – a Nemzeti Sport értesülése szerint Priskin valami ilyesmit „szólt vissza” az ultráknak, akik a csapat buszánál számon kérték a gyenge teljesítményt és a kiesést a játékosokon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik