ETO: május 26-án dönt az MLSZ az NB III-as indulásról

Vágólapra másolva!
2015.05.12. 19:51
Amint arról beszámoltunk, az ETO futsalklub bejelentette, hogy átveszi a labdarúgócsapattól az utánpótláscsapatok és az NB III-as csapat indulási jogait. A futsalcsapat ügyvezetője, Drucskó Zoltán a Nemzeti Sport Online megkeresésére arról is beszélt, hogy a mai bejelentés jelentheti-e automatikusan azt is, hogy a Győri ETO indulási jogot, licencet kap a Magyar Labdarúgó-szövetségtől (MLSZ) az NB III-ra.

„Úgy tudom, hogy az NB III-as licencről, illetve a futsalcsapat és a labdarúgócsapat közötti indulási jog átadás-átvételről május 26-án dönt az MLSZ, de azzal, hogy a futsalcsapat rendezte a köztartozásokat, megteremtődött a kedvező elbírálás lehetősége. A futsalklub az NB III-as licenckérelmet már benyújtotta, és az átadás-átvétel feltételeinek meg tud felelni, ezt a labdarúgócsapat mellé kirendelt vagyonkezelő is jóváhagyta" – nyilatkozta az NSO-nak Drucskó Zoltán.Drucskó Zoltán.

Drucskó azt az értesülésünket sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudta, hogy a köztartozásokat banki hitelből rendezték. Elmondása szerint a tartozás rendezésének mikéntje nem nyilvános információ.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik