ETO: közös ügyvédet fogadtak a játékosok, búcsút intett a válogatott

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.05.21. 08:46
A Győri ETO szlovák válogatott kapusa, Lubos Kamenár hazájában beszélt a magyar klubnál kialakult helyzetről, a lehetséges jogi megoldásról.

„Még másfél éves szerződés kötött a klubhoz, de befejeződött az ottani pályafutásom. Nagyon kellemetlen és stresszes a kialakult helyzet" – nyilatkozta a napokban a szlovák sport.sk-nak a Győri ETO kétszeres válogatott kapusa, Lubos Kamenár, aki már a várost is elhagyta.Lubos Kamenár, aki már a várost is elhagyta.

A szlovák labdarúgó részletesen ecsetelte a klub körül kialakult helyzetet, és beszélt a lehetséges jogi megoldásról is.

Mint arról a Nemzeti Sport Online már beszámolt, a játékosoknak a Magyar Labdarúgó-szövetséghez kell fordulniuk, mivel immár három hónapnál hosszabb ideje nem kaptak fizetést. Ezek után a szövetségnek kell megszüntetnie a még érvényben lévő szerződéseket (mivel csődeljárás alá van vonva a labdarúgócsapatot működtető kft., közös megegyezésről jogilag nem lehet szó). Ennek érdekében a játékosok közösen fogadtak egy ügyvédet, aki képviseli az ügyüket, és várhatóan a következő átigazolási időszak elejére szabadon igazolhatóvá válnak.

Kamenár, aki tagja volt a 2013-as bajnokcsapatnak, addig is egyedül tréningezik Szlovákiában.

A győri kerettel kapcsolatos hír, hogy Windecker Józsefet, akivel kapcsolatban a DVTK érdeklődését már korábban jeleztük, az MTK-nál is szívesen látnák. Miközben az új idénytől az NB III-ban szereplő ETO új vezetősége már a leendő vezetőedzőről is nyilatkozott.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik