ETO: Kamber négy évre a győriekhez igazolt, ketten a ZTE-hez kerültek

Vágólapra másolva!
2012.02.21. 13:11
null
Kamber aláírt Győrben (Fotó: eto.hu)
Címkék
A labdarúgó NB I-ben szereplő Győri ETO a hivatalos honlapján tette közzé, hogy négyéves szerződést kötött a Zalaegerszegtől érkező Djordje Kamberrel.

Mint beszámoltunk róla, a boszniai szerb középpályás eladásáról már tegnap megállapodott a ZTE és a győri klub, a játékos pedig ma délelőtt magyarországi menedzsere, Stijacic Radovan „Raso" és Klement Tibor klubigazgató társaságában aláírta a 2015. december 31-ig érvényes kontraktusát – adta hírül az eto.hu.

„Sikerült megegyeznünk, miután a Győr vezetői nagyon korrektek voltak. Djordje szeretne újra meghívót kapni a bosnyák válogatottba, és plusz motivációt jelent számára, hogy egy olyan erős csapat tagja lehet, mint az ETO” – nyilatkozta Kamber ügynöke az aláírást követően.

Az ETO azt is bejelentette, hogy – a korábbi híreknek megfelelően – a román Mihai Nicorec és a grúz Giorgi Ganugrava az idény végéig kölcsönbe a Zalaegerszeghez kerül.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS – GYŐRI ETO FC
Érkezett: Djordje Kamber (szerb, ZTE FC), Giorgi Ganugrava, Lasa Totadze (mindkettő grúz, Lombard Pápa – kölcsönből vissza), Pátkai Máté (MTK Budapest), Varga Roland (Brescia – Olaszország)
Távozik/szabadon igazolható: Berde István (romániai, Gyirmót), Nicolas Ceolin (brazil, Budapest Honvéd – kölcsönbe), Arsene Copa (gaboni, ?), Giorgi Ganugrava (grúz, ZTE – kölcsönbe), Kovács II Zoltán (Vecsés – kölcsön után végleg), André Lamas (brazil, ?), Mihai Nicorec (román, ZTE – kölcsönbe), Lasa Totadze (grúz, FC Dila Gori – Grúzia, kölcsönbe vagy végleg)
Akivel tárgyalnak: –

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik