ZTE: Kamber és Varga eladásáról megegyeztek, többen jöhetnek

P. K.P. K.
Vágólapra másolva!
2012.02.20. 19:42
null
Djordje Kamber (jobbra) tavasszal már Győrben futballozhat (Fotó: Czerkl Gábor, archív)
Címkék
Korábban már beszámoltunk róla, hogy a szerb Djordje Kamber szerződtetésének ügyében a Győr még tárgyal a ZTE-vel. A zalaiak elnöke, Nagy Ferenc arról tájékoztatta a Nemzet Sport Online-t, hogy megszületett az egyezség a felek között.

„Kamber átigazolásáról megállapodtunk a győriekkel, most már az ETO-nak kell egyezségre jutnia a futballistával" – nyilatkozta az NSO kérdésére a ZTE elnöke, Nagy Ferenc.

A sportvezető elmondta, a győriek által korábban felajánlott két játékos, a román Mihai Nicorec és a grúz Giorgi Ganugrava ügyében még nem született végleges döntés, szeretnék, ha a két játékos Zalaegerszegre kerülne, de az ügyükben még tárgyalni fognak az ETO-val.

Nagy Ferenc megerősítette a Nemzeti Sport Online korábbi hírét, mely szerint Varga Róbert a ZTE-től Kecskemétre szerződhet, miután a védő átigazolásáról egyezség született a klubok között.

A sportvezető Balázs Zsolt kapcsán megjegyezte, korábban volt iránta érdeklődés, de azóta nem történt előrelépés az ügyében. Mint arról beszámoltunk, a Haladásnál került szóba a futballista szerződtetése.

„Az átigazolási időszak számunkra még nem zárult le, több játékost is szeretnék még igazolni" – tette hozzá Nagy Ferenc.

Az ősszel a szlovén élvonalbeli Nafta Lendavában futballozó Polareczki Roland és Kocsis Adrián már korábban visszatért a ZTE-hez, hétfői hír szerint alá is írták 2015-ig, illetve 2016-ig szóló új szerződésüket.

ZALAEGERSZEGI TE
Érkezett: Gaál Bálint (FC Ajka – kölcsönből vissza), Kocsis Adrián (Nafta Lendava – Szlovénia, kölcsönből vissza), Polareczki Roland (Nafta Lendava – Szlovénia, kölcsönből vissza), Vittman Ádám (FC Ajka – kölcsönből vissza)
Távozik/szabadon igazolható: Vlad Bujor (román, ?), Rados Bulatovics (montenegrói, FK Novi Pazar – Szerbia), Ahmet Delic (osztrák, ?), Ivan Delics (montenegrói, ?), Djordje Kamber (szerb, Győri ETO?), Roguy Méyé (DVSC-Teva), Palásthy Dávid (Dunakanyar-Vác – kölcsönből vissza), Aleksandar Stanisavljevic (osztrák, SC Sollenau – Ausztria), Serif Szadek (egyiptomi,?), Tököli Attila (Kecskeméti TE – kölcsönből vissza), Varga Róbert (Kecskemét?)
Akivel tárgyalnak:

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik