ETO: a tehetség nem szerződik a Lokihoz, Gyirmóton köthet ki

Vágólapra másolva!
2015.06.29. 11:01
A Győri ETO-ban nevelkedő, U21-es válogatott Csató Martin az előző szezonban előbb Mezőkövesden, majd Siófokon szerepelt kölcsönben, a nyáron Debrecenben kezdte a felkészülést, de a DVSC nem szerződteti.

A Nemzeti Sport Online értesülései szerint a 20 éves, korosztályos válogatott védő, Csató Martin már nem készül Debrecenben, de egyelőre nem dőlt el, hol folytatja a pályafutását.

A korábban a Győri ETO-ban is futballozó Csató Sándor fia visszatérhet az új idényben az NB III-ban szereplő ETO-hoz, de úgy tudjuk, szeretne magasabb osztályban futballozni, és az NB II-es Gyirmótnál szóba is került a neve a lehetséges érkezők között.

A DVSC-vel kapcsolatos hír ugyanakkor, hogy a Csatóhoz hasonlóan tesztelésre érkező Szilvási Péter továbbra is Debrecenben készül.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A GYIRMÓT FC GYŐRNÉL

Érkezők: Sebők Zsolt (Páfosz – Ciprus), Simon Attila (Wolfsberger AC – Ausztria), Völgyi Dániel (Győri ETO)
Kölcsönbe érkezők:

Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek:

Kiszemeltek: Balogh Béla (PMFC), Csató Martin (Győri ETO, a tavasszal kölcsönben Siófok, szabadon igazolható), Simon András (Paks, próbajáték), Juhász Dániel (szabadon igazolható – legutóbb Lombard Pápa), Papp Máté (Videoton, legutóbb Dunaújváros kölcsönben)
Távozók: Balog Zoltán (?), Deli Zoltán (Győri ETO), Graszl Károly (Kisvárda), Kákonyi Dániel (Soroksár), Magasföldi József (Dunaújváros)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Bobál Gergely (Bp. Honvéd), Csemer Gyula (Bp. Honvéd), Fejes János (Bp. Honvéd)
Távozhatnak: Cseri Tamás (szabadon igazolható, érdeklődnek iránta: Kisvárda),Papp Kristóf (érdeklődnek iránta: Paks), Oross Márton (az ETO utánpótlásánál lehet edző)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik