Érik a Fradi-arany; Baji még nem tett le a vb-ről

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.04.19. 22:39
A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk.

• A tavasz meccsét játssza a Groupama Arténában a Ferencváros és a Mol Vidi. Matematikailag még nem lehet bajnok az FTC, de mind a két oldalon tudják, ha szombaton nyernek a zöld-fehérek, ők lesznek a bajnokok. Az első és a második helyezett újabb összecsapásáról Szerhij Rebrov, Dibusz Dénes és Kovács István is elmondta a véleményét.
• A tavasz meccsét játssza a Groupama Arténában a Ferencváros és a Mol Vidi.
Matematikailag még nem lehet bajnok az FTC, de mind a két oldalon tudják, ha szombaton nyernek a zöld-fehérek, ők lesznek a bajnokok. Az első és a második helyezett újabb összecsapásáról Szerhij Rebrov, Dibusz Dénes és Kovács István is elmondta a véleményét.

Marozsán Dzsenifer a Groupamába vágyik. A Lyon magyar származású, ám német válogatott klasszisa egyelőre a Chelsea elleni BL-elődöntős párharcra készül, de elárulta, hogy már mindennap ott van az álmaiban a májusi, budapesti finálé…

Baji Balázs túl van az újabb műtéten, és már a világbajnokságra gondol. No persze egyelőre még el sem hagyhatja a szobáját, de amint járhat és edzhet, megpróbálja magát „szintképes” állapotba hozni. Vb-bronzérmes gátfutónk emellett szerencséről és balszerencséről, az elszalasztott fedett pályás szezonról és persze Tokióról is mesélt Vincze Szabolcsnak.

Milák Kristóf a vb-n kénytelen elengedni a 200 gyorsot. Így aztán három egyéni úszószámban feszül neki Kvangdzsuban a világnak, de döntését éppen a sűrű vb-program indokolja, no meg az egyértelmű cél: a 200 pillangó dobogója. Kovács Erika interjúja.

És ha szombat, akkor ezúttal is Hosszabbítás 8 oldalon – a Brady-sorozat következő részével, a „leghátsó” füvessel, a 70 éves Gedó Györggyel és az 50 éves Halm Rollanddal.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik