Sz. M. 2020.02.15 23:06 Frissítve: 2020.02.15 23:14

Eldőlt a bajnoki cím?; széteshet a Manchester City

A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk.

 

Kijelenteni ugyan még nem lehet, de könnyen elképzelhető, hogy Olekszandr Zubkov góljával el is dőlt a bajnoki cím, a Ferencváros ugyanis már hat ponttal előzi meg a Mol Fehérvárt úgy, hogy két mérkőzéssel kevesebbet játszott – a piros-kékektől minimum bravúr kell, hogy visszakapaszkodjanak. Az OTP Bank Liga 21. fordulójának rangadójáról természetesen részletesen beszámolunk, miként a játéknap további öt mérkőzéséről is.

Széteshet a City. Egyre nagyobb a baj: az UEFA mellett a Liga is megbüntetheti a Bajnokok Ligájából két évre kizárt manchesterieket. Szeli Mátyás háttéranyaga.

Bánhidi Bencének minden összejött, Bodó Richárdnak hiányoznak a távoli bombák, a Szeged férfi kézilabdacsapata még nincs csúcsformában – a Bajnokok Ligájában a hét meccse következik, a szegediek vasárnap délután a világválogatottal felérő PSG-t fogadják. Nagy Péter írása.

Könnyek a célban. A sérülését kiheverő, egyéves kihagyás után visszatérő vb-bronzérmes Baji Balázsból kitörtek az érzelmek, miután a BOK-csarnokban megnyerte a 60 méteres gátfutást. Vincze Szabolcs beszámolója.

Hajszál híján. Kilenc másodpercre volt a római birkózó Európa-bajnokság dobogójától Muszukajev Iszmail, végül ötödik lett, de a záró napon is lesz egy bronzmeccsesünk Kuramagomedov Murad révén. Az olasz fővárosból Kohán Gergely tudósított.

Junior-mellékletünk tartalmából. Tehetség és teher: körkérdés a sportágukban nagy ígéretnek kikiáltott fiatalokhoz; Ubrankovics Mihály a régi és a modern idők képzése közötti különbségekről, a körülmények változásáról, az örök reménykedésről; Asztalitenisz: véget ért egy fejezet – az utolsó Molnár János-emlékversenyt rendezték.

2020.03.30 21:22:19

Labdarúgó NB I L. P. I.

A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk.

2020.03.29 23:36:50

Labdarúgó NB I MALONYAI PÉTER

„Amit ezen a mérkőzésen látni lehetett, az felülmúlta minden néző várakozását.”

2020.03.29 14:45:53

Labdarúgó NB I PIETSCH TIBOR

„Egy pillanatra meg lehet állni, de még várnék a visszatekintéssel.”