Elding nem kíván a Ferencvárosnál maradni

Vágólapra másolva!
2010.07.01. 09:39
null
Elding nem akar a Ferencvárosnál maradni (Fotó: Németh Ferenc)
Címkék
A Nemzeti Sport információi szerint Anthony Elding a jövőben nem kíván a Ferencvárosban szerepelni. Eközben a zöld-fehéreknél eddig pályaedzőként tevékenykedő Csató Sándor továbbra is arra vár, hogy aláírhassa a kilépési papírokat, de hiába közölték vele telefonon még a múlt héten, hogy nem tartanak igényt a szolgálataira, eddig még nem keresték meg személyesen.

 

Elding az előző menedzsment engedélyével öthetes szabadságot kapott, amely június 30-án véget ért, így a légiós szerdán megérkezett a hencsei edzőtáborban készülő kerethez.

Időközben azonban tájékozódott a klubnál történt változásokról, néhány csapattársának sorsáról döntő intézkedés módszeréről, majd – információnk szerint – közölte Prukner Lászlóval, ilyen körülmények között nem kíván a Ferencvárosnál maradni.

Csató Sándor maradt volna a Ferencvárosnál, ám a múlt héten telefonon közölték vele, hogy felbontották a szerződését. Az azóta eltelt nyolc napban azonban semmi sem történt.

„Arra várok, hogy aláírjam a kilépési papírokat, de a klubtól még nem értesítettek – méltatlankodott az eljáráson Csató Sándor, aki Craig Short menedzser, illetve korábban Bobby Davison és Csank János vezetőedző mellett is pályaedzőként dolgozott a Ferencvárosnál. – Meglepett a döntés, de nem tehetek ellene semmit. Az mindenesetre pozitív visszajelzés számomra, hogy amint kiderült, nem tartanak igényt a munkámra, mindhárom korábbi edző felhívott, mégpedig ugyanazon a napon."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik