Nemzetisport.hu 2010.01.18 15:01 Frissítve: 2015.02.16 01:08

Elding és Stockley is másfél évre a Fradié

A Nemzeti Sport értesülései szerint a Crewe Alexandra korábbi játékosa, Anthony Elding és a Colchester Unitednél és a Blackpoolnál is megfordult Sam Stockley is a Ferencvárosban folytatja pályafutását. A két futballista már aláírta a szerződését, a klub azonban csak holnap jelenti be hivatalosan a két igazolást.

Elding másfél évre írt alá (Fotó: Action Images)
Elding másfél évre írt alá (Fotó: Action Images)

A legutóbb az angol ötödosztályban szereplő, valamint egy már visszavonult labdarúgóval erősödött a Ferencváros. A már a csapattal készülő Anthony Elding és Sam Stockley is aláírt a zöld-fehérekhez. Mindketten másfél éves szerződést kötöttek a klubbal.

A két új játékost – valamint a korábban érkező Csizmadia Csabát – a holnap délelőtti sajtótájékoztató keretében mutatja be a klub.

Az angol csatár, Elding az év elején megegyezéssel bontotta fel szerződését az angol negyedosztályban szereplő Crewe Alexandrával, pályafutása során a Leeds United csapatában is játszott, és az utóbbi két hónapban az ötödosztályban szereplő Kettering Townban szerepelt kölcsönben.

A védelem megerősítésére Stockley érkezett. A 32 éves játékos novemberben szemsérülés miatt visszavonult a profi labdarúgástól, most azonban a  visszatérés mellett döntött. Korábban szerepelt a Colchester Unitednél és a Blackpoolnál is.

A Fradihoz kapcsolódó hír még, hogy a csapattal edzett ma délelőtt a szombaton még az Újpest REAC elleni felkészülési mérkőzésén gólt szerző olasz Salvatore Casapulla is.

Casapulla – akire végül a lilák nem tartottak igényt – mellett a máltai André Schembri is megérkezett az Üllői útra, és őt is teszteli a zöld-fehér klub, akár csak a montenegrói középpályást, a Sutjeskától érkező  Drazsen Medjedovicsot.

2019.06.14 19:22:49

Labdarúgó NB I PIETSCH TIBOR

Hiányérzet van benne, de büszke rá, hogy a klubtörténet egyik legsikeresebb edzőjévé vált.

2019.06.15 17:10:10

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Isael az első félidőben, Szihnyevics a fordulás után talált be a szlovén csapat ellen.

2019.06.15 08:10:14

Labdarúgó NB I CSILLAG PÉTER

Both Józseffel vendégeskedtünk a volt szövetségi kapitánynál, akinek sportszerű levelet írt a korábbi rivális Ferencváros.

2019.06.14 21:38:01

Labdarúgó NB I N. PÁL JÓZSEF

ALAPVONAL. Élnek idősödő labdabolondok, akik hiszik, ha Varga nem lép le, ha Albert nem sérül meg – pontosan ma ötven éve –, futballunk históriája másképp alakul. Úgy vélem, a lényegi tendenciákra nézve nemigen alakult volna másképp.