HIRDETÉS
HIRDETÉS
Nemzetisport.hu 2010.01.18 15:01 Frissítve: 2015.02.16 01:08

Elding és Stockley is másfél évre a Fradié

A Nemzeti Sport értesülései szerint a Crewe Alexandra korábbi játékosa, Anthony Elding és a Colchester Unitednél és a Blackpoolnál is megfordult Sam Stockley is a Ferencvárosban folytatja pályafutását. A két futballista már aláírta a szerződését, a klub azonban csak holnap jelenti be hivatalosan a két igazolást.

HIRDETÉS
Elding másfél évre írt alá (Fotó: Action Images)
Elding másfél évre írt alá (Fotó: Action Images)

A legutóbb az angol ötödosztályban szereplő, valamint egy már visszavonult labdarúgóval erősödött a Ferencváros. A már a csapattal készülő Anthony Elding és Sam Stockley is aláírt a zöld-fehérekhez. Mindketten másfél éves szerződést kötöttek a klubbal.

A két új játékost – valamint a korábban érkező Csizmadia Csabát – a holnap délelőtti sajtótájékoztató keretében mutatja be a klub.

Az angol csatár, Elding az év elején megegyezéssel bontotta fel szerződését az angol negyedosztályban szereplő Crewe Alexandrával, pályafutása során a Leeds United csapatában is játszott, és az utóbbi két hónapban az ötödosztályban szereplő Kettering Townban szerepelt kölcsönben.

A védelem megerősítésére Stockley érkezett. A 32 éves játékos novemberben szemsérülés miatt visszavonult a profi labdarúgástól, most azonban a  visszatérés mellett döntött. Korábban szerepelt a Colchester Unitednél és a Blackpoolnál is.

A Fradihoz kapcsolódó hír még, hogy a csapattal edzett ma délelőtt a szombaton még az Újpest REAC elleni felkészülési mérkőzésén gólt szerző olasz Salvatore Casapulla is.

Casapulla – akire végül a lilák nem tartottak igényt – mellett a máltai André Schembri is megérkezett az Üllői útra, és őt is teszteli a zöld-fehér klub, akár csak a montenegrói középpályást, a Sutjeskától érkező  Drazsen Medjedovicsot.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.11.16 23:47:28

Labdarúgó NB I MALONYAI PÉTER

ALAPVONAL. „Kommentre” kész volt a drukker – fél évszázaddal ezelőtt is. A Népsport pedig vette a bátorságot, s 1968 novemberében meghirdette: „Szerkesszen velünk!”

2018.11.14 18:28:49

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Aláírták az üzemeltetési szerződést, extra programokkal várják a szurkolókat az új stadionban.

2018.11.13 22:04:30

Labdarúgó NB I THURY GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. Megerősítették az izomzatot, hogy átvegye a szalagok szerepét.

2018.11.13 12:04:43

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Rózsa Dániel 2016-ban Djuricin 11-esét is kifogta. A Vidi mintha nem ugyanaz a csapat lenne a kupameccsek után.

2018.11.12 10:25:38

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

A Vidi-edző szerint az alapemberek hiánya nem lehet kifogás. A 14. forduló mestermérlegei.

HIRDETÉS
HIRDETÉS