Egyszeres holland válogatottat tesztel a Loki

Vágólapra másolva!
2010.09.20. 11:07
null
Denneboom (jobbra) nagy holland élvonalbeli rutint <br />szerzett, egyszeres válogatott (Fotó: Action Images – archív)
A DVSC-TEVA labdar&uacute;g&oacute;csapata pr&oacute;baj&aacute;t&eacute;kon teszteli Romano Denneboomot. Az egyszeres holland v&aacute;logatott csat&aacute;r 297 bajnokin l&eacute;pett p&aacute;ly&aacute;ra haz&aacute;j&aacute;ban, 61 g&oacute;lt szerzett.

A 29 éves, erős felépítésű, 189 centiméter magas csatár legutóbb kölcsönben a Sparta Rotterdam játékosa volt, de játszott a Heerenveen, a Willem II, a NEC és a Twente csapatában is. Mivel a 2009–2010-es idényben egy mérkőzésen szerepelt a Twentében (mielőtt kölcsönadták), holland bajnoknak mondhatja magát.

A csatár edzésmunkájával elégedetlenek voltak a Spartánál, így a rotterdamiak visszaküldték a Twentéhez, majd 2010 márciusában újból kölcsönvették. A nyáron a skót Hibernian tesztelte, de nem kapott szerződést.

Denneboom egyszeres holland válogatott, 2004 szeptemberében, a Liechtenstein elleni mérkőzésen húzta magára az oranje mezét.

A játékos szombaton érkezett Debrecenbe, és a hét közepéig tesztelik a vezetők. Mivel Denneboom szabadon igazolható, a Loki vezetőségének csak vele kell megegyeznie szerződtetéséről.

Mivel az Európa-ligára már lezárult a nevezés, a holland csatárra csak a hazai küzdelmekben számíthatna a DVSC-TEVA.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik