Egy héttel csúszik a tavaszi idény kezdete

Vágólapra másolva!
2010.02.15. 14:41
null
A hó miatt több pálya is alkalmatlanná vált (Fotó: Szabó Miklós)<br />
Címkék
A Magyar Labdar&uacute;g&oacute;-sz&ouml;vets&eacute;g d&ouml;nt&eacute;se &eacute;rtelm&eacute;ben egy h&eacute;ttel cs&uacute;szik a Soproni Liga tavaszi id&eacute;ny&eacute;nek kezdete. A magyar &eacute;lvonalbeli bajnoks&aacute;g a k&ouml;vetkező h&eacute;tv&eacute;ge helyett egy h&eacute;ttel k&eacute;sőbb, &ndash; a Nemzeti Sport inform&aacute;ci&oacute;i szerint &ndash; a 16. fordul&oacute; m&eacute;rkőz&eacute;seivel folytat&oacute;dik.

Ahogy azt korábban megírtuk, az élvonalbeli klubok tulajdonosi tanácsa azzal a kéréssel fordult az MLSZ versenybizottságához, hogy egy héttel halassza el a Soproni Liga tavaszi szezonjának kezdetét.

A kérésnek eleget tett a magyar szövetség, amely egy héttel elcsúsztatta a tavaszi rajtot.

Fontos tehát kiemelni, hogy nem a most hétvégére esedékes forduló marad el. Így nem a 17., hanem a csúsztatás miatt a 16. körrel indul el jövő héten a tavaszi idény.

AZ MLSZ MEGERŐSÍTETTE A HALASZTÁST
A Magyar Labdarúgó-szövetség megerősítette a Nemzeti Sport információit, melyek szerint egy hetet csúszik a Soproni Liga tavaszi idénye.

Az MLSZ elnökségének döntése értelmében tehát jövő hét végén a 16. fordulóval rajtol a tavaszi szezon. A szövetség honlapja szerint a határozatot a tulajdonosi bizottság kérésére hozták meg a vezetők.

 SOPRONI LIGA
A 16. FORDULÓ TERVEZETT MŰSORA
Február 26., péntek  
Debreceni VSC-TEVA–Diósgyőri VTK 19.00
Február 27., szombat  
Videoton FC–Kecskeméti TE-Ereco 14.00
Paksi FC–Zalaegerszegi TE FC 14.00
Kaposvári Rákóczi FC–Bp. Honvéd 14.00
MTK Budapest–Lombard Pápa TFC 14.00
Ferencváros–Szombathelyi Haladás 15.00
Újpest FC–Győri ETO FC 17.30
Február 28., vasárnap  
Vasas–Nyíregyháza Spartacus FC 17.30

 


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik