HIRDETÉS
Nemzetisport.hu 2012.07.10 09:29 Frissítve: 2015.03.29 03:18

Eger: szépül a stadion, remélik, az MLSZ módosítja határozatát

Az Egri FC részéről nemcsak ígéretet tettek, hanem serényen dolgoznak is azért, hogy hazai mérkőzéseiket a Szentmarjay-stadionban rendezhessék. Noha az MLSZ döntése szerint a nem megfelelő létesítmény miatt Debrecenben kell játszania az újoncnak, a hevesiek mindent megtesznek annak érdekében, hogy az érsekkerti pályán láthassák vendégül élvonalbeli ellenfeleiket.

Szurkolhatnak otthon? Az egriek még reménykednek (Fotó: Havran Zoltán)

A munkálatok menetével Kocsis Zoltán elégedett, ám a java csak most következik.

„Legelőször a vendégszektor betonozási és lakatosipari munkálatait végezték a szakemberek – magyarázta az egri egylet ügyvezető igazgatója. – A látogatók előtti kerítés magasítása folyamatban van, miként a hazai szurkolók lelátójának felújítása is javában tart. Ha az időjárás közbe nem szól, szombatra a lelátón tervezett csinosítás el is készül. Az MLSZ által kifogásolt szurkolói illemhelyek számát és minőségét is növeljük, illetve javítjuk.”

Szavazás

Ön szerint végül engedélyezi az MLSZ, hogy az Eger saját stadionjában játsszon?Július 17-én hatósági bejárás lesz az egri stadionban, ahol addigra az orvosi és doppingszoba kialakítása is befejeződik. A vendégek autóbusza és az engedéllyel rendelkező személygépkocsik a salakos pályán parkolhatnak majd, közvetlenül a füves játéktér szomszédságában. A világítási rendszer kialakítását – ígéretükhöz híven – október 15-ig befejezik, a munkálatokhoz jövő héten látnak hozzá.

„A szükséges engedélyek rendelkezésre állnak, a kandeláberek helyének előkészítése, annak betonozása is napirenden szerepel, így reményeink szerint tartani tudjuk azt az ütemtervet, amelyet előzőleg kidolgoztunk – tette hozzá Kocsis Zoltán. – Ha ez teljesül, akkor joggal bízhatunk benne, hogy első, a hazai rendezésre vonatkozó elutasító határozatát módosítja az MLSZ. A szövetséggel kapcsolatban szeretném kiemelni azt, hogy a korábbiakban is sok segítséget kaptunk munkatársaitól, és ez most sincs másképp. Valószínűleg kommunikációs probléma akadhatott, ami miatt úgy tüntettek fel minket, hogy támadjuk az MLSZ-t. Ezzel szemben – ahogy eddig tettük – továbbra is a hivatalos utat akarjuk bejárni.”

A Pétervásárán készülő csapat szombaton 11 órakor az NB II-es Gyirmót FC-t fogadja, ám ha az egri stadion gyeptéglázása utáni állapot erre nem ad lehetőséget, a hevesi kisvárosban lesz a felkészülési mérkőzés.

2019.03.23 00:35:02

Labdarúgó NB I VINCZE ANDRÁS

ALAPVONAL. Egyik potentát sem tért ki a – szerintem – legfontosabb kérdéskörre a videoasszisztens kapcsán: vajon ettől több nézőt tudna kivinni a pályájára vagy éppen ellenkezőleg.

2019.03.18 12:05:28

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Az volt pályafutása első piros lapja, a Fradi ellen jött a második – a forduló vitája és egyéb legjei.

2019.03.17 22:06:31

Labdarúgó NB I VINCZE ANDRÁS

NS-VÉLEMÉNY. A szabálymagyarázatokkal agyonterhelt ítélkezés egyre nevetségesebb lesz.

2019.03.17 10:50:39

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Csertői: Egyelőre nincs értelme merészebb álmokat szövögetni • Vignjevics: Amikor Traoré pályán van, olyan, mintha a többiek állnának.