Eger: Nem írok alá, amíg Simonnal nem egyeznek meg - Mészáros

MTI/NSO MTI/NSOMTI/NSO MTI/NSO
Vágólapra másolva!
2013.02.15. 12:52
Egyre több jel támasztja alá a Nemzeti Sport múlt szombati információját, miszerint Mészáros Ferenc veszi át a szakmai munka irányítását az Egri FC NB I-es labdarúgócsapatánál.

Mint ismeretes, John Marshall, az Egri FC új többségi tulajdonosa csütörtökön Simon Antal vezetőedzőt, illetve segítőit, Vojtekovszki Csabát és Kövesfalvi Istvánt felmentette a munkavégzés alól.

A Nemzeti Sport már múlt szombaton jelezte, hogy Mészáros válthatja Simon Antalt. A megállapodás már meg is született, bár a megállapodás aláírására egyelőre várni kell.

A Nemzeti Sport már múlt szombaton jelezte, hogy Mészáros válthatja Simon Antalt. A megállapodás már meg is született, bár a megállapodás aláírására egyelőre várni kell.

„Hivatalosan még nem írtam alá a szerződést. Amíg nem egyeznek meg Simon Antallal a válás feltételeiben, addig még csak ismerkedem az egri körülményekkel. A csapat délután Mezőkövesden játszik, de én még nem ülök le a padra" – nyilatkozta az MTI-nek az ősszel az NB II-es ZTE-nél, az NB I-ben pedig legutóbb Pécsen dolgozó Mészáros Ferenc, aki ma már fel is tűnt Egerben, a Szentmarjay-stadionban. A szakember hozzátette, erősítésekre lesz szükség az együttesnél.

A 49 éves Mészáros Ferenc segítője az Ausztriából hazatérő Vass László lesz.

Az Egri FC 17 forduló után 11 ponttal az utolsó előtti, azaz a 15. helyen áll az NB I-ben.

„EDZŐ NÉLKÜLI” DÖNTETLEN

Az Egri FC felkészülési mérkőzésen 3–3-as döntetlent játszott a Mezőkövesddel.

A vendég egriek szempontjából azért volt érdekes a mai, Mezőkövesd ellenni felkészülési találkozó, mert a leendő vezetőedző, Mészáros Ferenc még nem ült le a kispadra, míg a távozó Simon Antal már nem irányítja a csapatot. A mai összecsapáson így Horváth Tamás utánpótlásedző ült az egriek kispadján.

Az egriek jól kezdték a mérkőzést, a szünetben már 2–0-ra is vezettek, a második félidőben azonban magára talált Véber György másodosztályú együttese, és végül 3–3-as döntetlennel zárult a Mezőkövesd–Eger mérkőzés.

A találkozón a vendégeknél egy próbajátékos is szerepet kapott a 23 éves francia támadó középpályás, Yohan Lasiment személyében, aki rögtön gólt is szerzett. Lasiment legutóbb a görög Lárszában játszott, de nyár óta nincs csapata. Korábban Franciaországban játszott a Rennes-ben, a Sedanban és a Grenoble-ben. A francia élvonalban egy mérkőzésen lépett pályára, míg a másodosztályban 51 találkozón két gólig jutott.


MEZŐKÖVESD-ZSÓRY–EGRI FC 3–3 (0–2)

Mezőkövesd, 300 néző. V: Nagy R.
MSE: Szántai (Ficsor) – Hegedűs Cs., Szalai V. (Lakatos B.), Kardos N., Éles (Bényei) – Petneházi (Bogdány), Farkas B., Dobos (Lipusz), Bognár I.– Hamar Á., George
EGER: Sztankó (Brljak) – Balog Zs., Katona A., Mecsinovics, Piller – Cs. Pavicsevics (Farkas Á.), Albert Á. – Koós, Dobrics (Zvara), Lasimant (Szabó B.) – Horváth Z. (Pavlov)
G: Hamar Á., Bogdány, Bognár I., ill. Horváth Z., Lasimant, Pavlov

 

AZ IDÉNY EDDIGI EDZŐVÁLTÁSAI
2012. augusztus 1.: Kis Károly helyett Máté Csaba (Paks, ideiglenesen)
2012. augusztus 20-21.: Détári Lajos helyett Ricardo Moniz (FTC)
2012. augusztus 27.: Bene Ferenc helyett Kovács László (Pápa, ideiglenesen)
2012. augusztus 30.: Máté Csaba helyett Tomiszlav Szivics (Paks)
2012. szeptember 1.: Kovács László helyett Zsivóczky Gyula (Pápa)
2012. szeptember 17.: Török László helyett Szabó István (Kecskemét, megbízottként)
2012. szeptember 28.: Szabó István helyett Horváth Ferenc (Kecskemét)
2012. november 22.: Sisa Tibor helyett Szentes Lázár (Diósgyőri VTK)
2013. január 4-5.: Supka Attila helyett Lőrincz Emil (vezetőedző)/Márton Gábor (edző) (Pécs)
2013. január 7.: Paulo Sousa helyett José Gomes január 20-án (Videoton)
2013. február 14.: Simon Antal helyett Mészáros Ferenc? (Egri FC)

 

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik