DVTK: Tóth László szerint már nincs értelme a számolgatásnak

Vágólapra másolva!
2010.05.06. 12:36
Címkék
Tóth László, a DVTK szakvezetője szerint a Soproni Liga 26. fordulójában a Nyíregyházától elszenvedett vereség után gyakorlatilag lemondhatnak a bentmaradásról. A Diósgyőr hátránya négy fordulóval a bajnokság vége előtt kilenc pont a még bentmaradást érő, 14. helyen álló Paksi FC-vel szemben.
„Eljött az a pont, amikortól már nem érdemes számolgatni az esetleges bentmaradás kérdésében" – nyilatkozta Tóth László a DVTK hivatalos honlapjának, a dvtk.eu-nak. – El kell kezdeni előkészíteni a jövő csapatát: megtalálni, kiválasztani és kiemelni azokat a fiatalokat, akik alkalmasak arra, hogy a következő évadban kivívják a feljutást a másodosztályból az elsőbe."

Tóth László azt is elmondta, a jövőben a mostani másodedzőjét, Benczés Miklóst képzeli el a csapat vezetőedzőjeként.

„Benczés Mikivel eddig is alany-állítmány viszonyban voltunk és dolgoztunk. Ő különösen jól ismerheti az említett fiatal tehetségeinket, és mivel a nyártól is nyilvánvalóan a diósgyőri edző stáb tagja lesz, értékes tagja, indokolt, hogy minél hamarabb nagyobb szerepet kapjon. Egyrészt belekóstoljon a vezetőedzői munkába – bár már korábban is volt erre alkalma –, ő is további rutint szerezzen, továbbá hogy kamatoztathassuk az említett játékosokkal való jó kapcsolatát – mondta Tóth.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik