DVTK: több ezren emlékeztek Rakaczki Bencére - galéria

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.01.17. 20:52
null
<a href="javascript:void()" onclick="initializeNGallery('Rakaczki_bucsuztatas')"><strong>A GALÉRIÁÉRT KATTINTSON A KÉPRE (FOTÓK: CZERKL GÁBOR)</strong></a>
Több ezer DVTK-szurkoló, sportrajongó és miskolci rótta le kegyeletét a hosszú betegség után csütörtökön elhunyt Rakaczki Bence emléke előtt a diósgyőri stadionban.

A szurkolók fél héttől folyamatosan érkeztek a stadionhoz, és a Nemzeti Sport Online helyszíni tudósítójának beszámolója alapján 100-200 fős „csoportokban” róhatták le kegyeletüket Rakaczki Bence emléke előtt, akinek másfélszer másfél méteres arcképét a maratoni kapunál elhelyezett kézilabdakapun helyezték el.

A diósgyőri játékosok, stábtagok 18.50 órakor érkeztek meg, a futballisták mécseseket helyeztek el a földön, így emlékezve korábbi csapattársukra.

A kapu előtt a betonra fektették Rakaczki Bence 13-as számú mezét – amely mellett egy Fradi-sálat is elhelyeztek –, 19.15 órakor pedig tizenhárom perc erejéig kigyúltak a fények a diósgyőri stadionban. A tömeg ezt követően elkezdett oszlani, de 22 óráig még leróhatják kegyeletüket a sportbarátok.

A 20 esztendős korában elhunyt Rakaczki Bence temetése a jövő héten lesz, amelynek pontos idejéről a család, illetve a DVTK később ad tájékoztatást – írja a boon.hu.

IN MEMORIAM RAKACZKI BENCE (1993–2014)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik