nemzetisport.hu 2014.01.13 21:23 Frissítve: 2015.02.28 01:14

DVTK: Tisza Tibor egyre közelebb a Debrecenhez

A Nemzeti Sport Online már korábban jelezte, hogy a DVSC-Teva is a Diósgyőrből távozó Tisza Tibor kérői között van, és legfrissebb értesüléseink szerint jelenleg arra van a legnagyobb esély, hogy a csatár Debrecenbe szerződik.

 

 
Téli átigazolások – NB I
Téli átigazolások – NB II
Az NB I-es csapatok felkészülési programja

Múlt héten arról írtunk, hogy Tisza Tibor kapcsolatba került a Videoton, Debrecen, Győri ETO trióval, de élénken érdeklődik a Diósgyőrből távozó 29 éves játékos iránt az újonc Mezőkövesd is. A kövesdiek vezetőedzője, Véber György is megerősítette, ajánlatot tettek a korábbi újpesti labdarúgónak, és a válaszára várnak.

Úgy tudjuk, Tisza már döntött, a bennmaradás helyett a bajnoki címért harcolna, méghozzá szülővárosa, a Debrecen színeiben. (Tisza korábban még sosem volt magyar bajnok, egykori csapatával, az Újpesttel „csak" ezüstéremig jutott). Az egyeztetések már folynak a felek között, hiszen a csatárt még élő szerződés köti a DVTK-hoz. A Nemzeti Sport Online értesülései szerint közel az egyezség, így Tisza akár már ezen a héten csatlakozhat is a listavezető, a téli felkészülést ma kezdő DVSC-hez.

Mint ismeretes, Tisza még az őszi szezon végén került nézeteltérésbe az őt bíráló vezetőedzővel, Tomiszlav Sziviccsel, és már akkor nyilvánvalóvá vált, a tavaszi szezont már nem Diósgyőrben kezdi meg.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A DEBRECENI VSC-TEVÁNÁL
Érkezők: Pölöskey Péter (Pécsi MFC – kölcsönből vissza?)
Távozott/távozhat: Slimane Bouadla (francia, Nyíregyháza Spartacus?), Vukasin Polekszics (montenegrói, Kecskeméti TE – kölcsönbe), Pölöskey Péter (Vasas?), Rezes László (Nyíregyháza Spartacus – kölcsönbe?), Alekszandar Trninics (szerb, ?)
Kiszemeltek: Berki István (Csákvár), Dudás Ádám (Győri ETO FC), Kovács Ádám (szabadon igazolható, legutóbb Nyíregyháza Spartacus), Tisza Tibor (DVTK)

 

2019.04.21 13:03:32

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Csertői Aurél: Több labdarúgónak át kell értékelnie a helyzetét • Kuttor: Fel kell ébrednünk.

2019.04.20 23:25:32

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

2019.04.20 23:35:39

Labdarúgó NB I MALONYAI PÉTER

NS-VÉLEMÉNY. Ezúttal egyik félnek sem kell a nagy téttel mentegetnie a produkciót.

2019.04.20 13:34:52

Labdarúgó NB I SOMOGYI ZSOLT

Gyakorlatilag bajnok lett a Fradi, amely odahaza 4–1-re felülmúlta a címvédő fehérváriakat.

2019.04.20 13:10:31

Labdarúgó NB I ZOMBORI ANDRÁS

Knezevic egyéni akciója döntötte el a mérkőzést • Komjátival még gólt sem kapott a Felcsút.