nemzetisport.hu 2014.01.13 21:23 Frissítve: 2015.02.28 01:14

DVTK: Tisza Tibor egyre közelebb a Debrecenhez

A Nemzeti Sport Online már korábban jelezte, hogy a DVSC-Teva is a Diósgyőrből távozó Tisza Tibor kérői között van, és legfrissebb értesüléseink szerint jelenleg arra van a legnagyobb esély, hogy a csatár Debrecenbe szerződik.

 

 
Téli átigazolások – NB I
Téli átigazolások – NB II
Az NB I-es csapatok felkészülési programja

Múlt héten arról írtunk, hogy Tisza Tibor kapcsolatba került a Videoton, Debrecen, Győri ETO trióval, de élénken érdeklődik a Diósgyőrből távozó 29 éves játékos iránt az újonc Mezőkövesd is. A kövesdiek vezetőedzője, Véber György is megerősítette, ajánlatot tettek a korábbi újpesti labdarúgónak, és a válaszára várnak.

Úgy tudjuk, Tisza már döntött, a bennmaradás helyett a bajnoki címért harcolna, méghozzá szülővárosa, a Debrecen színeiben. (Tisza korábban még sosem volt magyar bajnok, egykori csapatával, az Újpesttel „csak" ezüstéremig jutott). Az egyeztetések már folynak a felek között, hiszen a csatárt még élő szerződés köti a DVTK-hoz. A Nemzeti Sport Online értesülései szerint közel az egyezség, így Tisza akár már ezen a héten csatlakozhat is a listavezető, a téli felkészülést ma kezdő DVSC-hez.

Mint ismeretes, Tisza még az őszi szezon végén került nézeteltérésbe az őt bíráló vezetőedzővel, Tomiszlav Sziviccsel, és már akkor nyilvánvalóvá vált, a tavaszi szezont már nem Diósgyőrben kezdi meg.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A DEBRECENI VSC-TEVÁNÁL
Érkezők: Pölöskey Péter (Pécsi MFC – kölcsönből vissza?)
Távozott/távozhat: Slimane Bouadla (francia, Nyíregyháza Spartacus?), Vukasin Polekszics (montenegrói, Kecskeméti TE – kölcsönbe), Pölöskey Péter (Vasas?), Rezes László (Nyíregyháza Spartacus – kölcsönbe?), Alekszandar Trninics (szerb, ?)
Kiszemeltek: Berki István (Csákvár), Dudás Ádám (Győri ETO FC), Kovács Ádám (szabadon igazolható, legutóbb Nyíregyháza Spartacus), Tisza Tibor (DVTK)

 

2020.02.16 22:58:23

Labdarúgó NB I SZ. M.

A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk.

2020.02.16 10:54:04

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Hornyák Zsolt többször tehetetlennek érezte magát a kiállítások miatt, most győzelemnek örülhetett.

2020.02.15 22:45:25

Labdarúgó NB I MALONYAI PÉTER

NS-VÉLEMÉNY. Hogy mit kaptak, legfeljebb érzelmi kérdés lehet.

2020.02.15 23:05:15

Labdarúgó NB I Sz. M.

2020.02.15 10:24:21

Labdarúgó NB I BORBOLA BENCE (összefoglaló), BACSKAI JÁNOS (percről percre)

Nem is az újabb három pont, hanem maga a Mol Fehérvár FC elleni győzelem ténye a nagyon fontos.