nemzetisport.hu 2014.02.17 16:43 Frissítve: 2014.06.23 01:00

DVTK: Tisza szerződését felbontották - hivatalos

Ahogy azt kora délután előrevetítettük, a labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK közös megegyezéssel felbontotta Tisza Tibor szerződését – közölte a klub hivatalos honlapja. A rutinos csatár szabadon igazolhatóvá vált.

 

„Tisza Tibor 2004 nyarán fiatalon érkezett először Diósgyőrbe, majd többéves újpesti és belgiumi kitérő után 2011 szeptemberében már rutinos labdarúgóként írt alá újra a DVTK-hoz.

Az első szezonban nyolc, a másodikban hat gól fűződik a nevéhez, a jelenlegi bajnokságban azonban nem ment neki a góllövés. Fokozatosan kiszorult a csapatból is, ezért a DVTK és Tisza Tibor közös megegyezéssel azonnali hatállyal felbontotta a két fél között nyáron lejáró szerződést.

További pályafutásához sok sikert kívánunk!" – olvasható a DVTK honlapján.

Azt még egyelőre nem tudni, hogy a rutinos csatár hol folytatja pályafutását, a 29 éves támadó iránt korábban a DVSC-Teva és a Mezőkövesd is érdeklődött.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A DIÓSGYŐRI VTK-NÁL
Érkezők: Egerszegi Tamás (Újpest FC, az ősszel kölcsönben Gyirmóton szerepelt), Miroszlav Grumics (szerb, Pécsi MFC), Lazar Marjanovics (szerb, Radnicski 1923 Kragujevac – Szerbia). A nyáron érkezik: Antal Botond (szabadon igazolható – tavasszal a Kaposvári Rákócziban szerepel)
Távozott/távozhat: Michal Hanek (szlovák), Menyhért Ádám (Mezőkövesd ?), Takács Péter (Mezőkövesd), Thiago Bonfim dos Santos (brazil, Tököl VSK – kölcsönből vissza), Tisza Tibor (?)
Kiszemelt:
2019.09.15 21:59:56

Labdarúgó NB I BODNÁR ZALÁN

NS-VÉLEMÉNY. Hogy mi történhetett edző és játékos között, rejtély…

2019.09.14 22:34:27

Labdarúgó NB I THURY GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. A Ferencváros Pakson hozta a kötelezőt.