DVTK: Tisza még képben van az azerieknél, a Lokinál kevésbé

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.01.22. 17:49
Tisza Tibor a múlt héthez hasonlóan ezen a héten sem edz együtt a DVTK labdarúgócsapatával. Miközben társai ma legyőzték a Balmazújvárost, az ő ügyében továbbra is folynak az egyeztetések. Ahogy arról korábban a Nemzeti Sport Online beszámolt, Azerbajdzsánból is kereste egy élcsapat, és ez a lehetőség továbbra is él.

„A korábban érdeklődő azerbajdzsáni csapatnál továbbra is képben van Tisza Tibor, folynak az egyeztetések. A külföldi lehetőség mellett vannak magyar ajánlatok is, de annak például már csökkent az esélye, hogy Debrecenbe szerződjön" – nyilatkozta a Nemzeti Sport Online-nak a csatár menedzsere, Filipovics Vladan.

A játékosügynök ezzel megerősítette a debreceni vezetők korábbi nyilatkozatát, miszerint szóba került a csatár megszerzése, de nem született egyezség az ügyében.

Filipovics szerint ha ezen a héten nem lesz előrelépés a játékos átigazolási ügyében, akkor jövő héttől ismét Diósgyőrben készülhet, ezen a héten ugyanis még felmentést kapott a tréningek alól, hogy tárgyalhasson a kérőivel. Tiszát nyárig köti a szerződése a DVTK-hoz.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik