DVTK: nincsenek rendben a papírjai, de Elek is elutazott

Vágólapra másolva!
2016.01.19. 09:25
Megérkezett törökországi edzőtáborába az NB I-ben szereplő DVTK labdarúgócsapata. A kínai Csangcsun Jataj engedélyével elutazott a kerettel Elek Ákos is, azonban a válogatott középpályás papírjai még nincsenek rendben. A miskolci klub tíz napon keresztül készül Belekben, három felkészülési mérkőzést játszik, amelyből eddig kettő ellenfél ismert. Szerdán az azeri FK Qarabag, szombaton az osztrák Admira Wacker lesz Egervári Sándor együttesének ellenfele.

A boon.hu információi szerint szombat este még úgy tűnt, hogy Elek Ákos vasárnap már a DVTK teljes értékű tagjaként készülhet az edzőtáborra, azonban a klubváltásához szükséges dokumentumokkal probléma akadt, így a miskolciak a papírok újraküldését kérték a kínai klubtól.boon.hu információi szerint szombat este még úgy tűnt, hogy Elek Ákos vasárnap már a DVTK teljes értékű tagjaként készülhet az edzőtáborra, azonban a klubváltásához szükséges dokumentumokkal probléma akadt, így a miskolciak a papírok újraküldését kérték a kínai klubtól.

A DVTK utazó kerete a dvtk.eu szerint: Antal Botond, Ivan Rados, Zöldesi Illés, Bacsa Patrik, Barczi Dávid, Bognár István, Elek Ákos, Egerszegi Tamás, Eperjesi Gábor, Georges Griffiths, Manjrekar James, Kitl Miklós, Koman Vladimir, Kovács Gábor, Lipták Zoltán, Nemes Milán, Németh Milán, Nikházi Márk, Novothny Soma, Drazsen Okuka, Takács Tamás, Tamás Márk, Ternován Patrik

A DVTK Tv felvétele

A DVTK TÉLI FELKÉSZÜLÉSI PROGRAMJA
A felkészülés kezdete: január 5.
Külföldi edzőtábor: Törökország (Belek), január 18–28.
FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉSEK
Január 13.: DVTK–Lokomotiva Kosice (Kassa; szlovák II.) 2–0 (Barczi, Takács T.)
Január 16.: Budaörs–DVTK 0–2 (Bacsa, Koman)
Január 20., 14.30, Belek: FK Qarabag (azeri)–DVTK
Január 23., 9.30, Belek: Admira Wacker (osztrák)–DVTK
Január 26., Belek: az ellenfél még nem ismert
Január 30., 11.00: DVTK–Mezőkövesd-Zsóry
Február 6., 14.00, Abaújszántó: DVTK–Olimpia Satu Mare (Szatmárnémeti; román II.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik