DVTK: nagyon várják vissza a kölcsönadott játékost

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.05.06. 11:52
Nikházi Márk jelenleg kölcsönjátékosként a Dunaújvárosban futballozik, ám a következő szezonban mindenképp számolnak vele Diósgyőrben – számolt be Árki Gábor, a DVTK sportigazgatója.

„Nikházi Márk az elmúlt évben olyan teljesítményt nyújtott, amellyel bizonyította, hogy lehet számolni vele, ráadásul élő szerződése van a DVTK-val – nyilatkozta Árki Gábor a boon.hu-nak. – Teljes mértékben beigazolódott, hogy szüksége van egy olyan szezonra, amikor minden mérkőzésen pályára lép, lehetett látni, hogy meccsről meccsre javult a teljesítménye. Várjuk vissza nagyon. Amikor az új vezetőedző személye kiderül, akkor leülünk közösen, és tárgyalni fogunk arról, hogy a lejárt szerződésű játékosok közül kit, kiket szeretnénk megtartani.”

A sportigazgató elmondta még, hogy reményeik szerint a jövő héten már be tudják jelenteni az új vezetőedző nevét.
boon.hu-nak. – Teljes mértékben beigazolódott, hogy szüksége van egy olyan szezonra, amikor minden mérkőzésen pályára lép, lehetett látni, hogy meccsről meccsre javult a teljesítménye. Várjuk vissza nagyon. Amikor az új vezetőedző személye kiderül, akkor leülünk közösen, és tárgyalni fogunk arról, hogy a lejárt szerződésű játékosok közül kit, kiket szeretnénk megtartani.”

A sportigazgató elmondta még, hogy reményeik szerint a jövő héten már be tudják jelenteni az új vezetőedző nevét.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik