DVTK: megvan a miskolci akadémia új igazgatója

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.10.04. 07:59
Sütő Szilárd vette át a Benczés Miklós távozásával megüresedett akadémia-igazgatói pozíciót Miskolcon. Zsivóczky Gyula utánpótlás szakmai igazgatóként folytatja.

A DVTK Labdarúgó Akadémia igazgatójaként Sütő Szilárd a DVTK saját utánpótlása mellett a klub szakmai felügyelete alatt működő diósgyőri Regionális Utánpótlás Központ és az alá tartozó öt alközpont – Salgótarján, Eger, Mezőkövesd, Sátoraljaújhely és a Sajóvölgye Focisuli – munkájáért felel – írja hivatalos honlapján a DVTK. Sütő Szilárd a DVTK saját utánpótlása mellett a klub szakmai felügyelete alatt működő diósgyőri Regionális Utánpótlás Központ és az alá tartozó öt alközpont – Salgótarján, Eger, Mezőkövesd, Sátoraljaújhely és a Sajóvölgye Focisuli – munkájáért felel – írja hivatalos honlapján a DVTK.

Az előléptetett utánpótlás szakmai igazgató helyére Zsivóczky Gyulát nevezték ki Miskolcon, aki a közlemény szerint megtartja a miskolciak élvonalban szereplő U17-es együttesének irányítását.

„Az elmúlt időszakban megnövekedett feladatok gördülékenyebb ellátása érdekében Fogarasi Zoltán akadémia igazgatóhelyettesként csatlakozik a vezetőséghez" – olvasható a dvtk.eu-n.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik