DVTK: Már a legutóbbi idény végén megmondtam, meglepetést okozunk - Benczés

Vágólapra másolva!
2011.12.19. 10:04
Címkék
Benczés Miklós, a labdarúgó NB I ötödik helyén álló DVTK vezetőedzője elmondta, már a legutóbbi szezon végén úgy nyilatkozott, meglepetést fognak okozni.

„Bíztam a csapatban, azt tudtam, hogy nem lesznek kiesési gondjaink, hiszen a másodosztályban, a tavaszi teljesítményünk jó alapot adott. Már akkor kilógtunk a második vonalból, nem kellett sok játékost igazolnunk ahhoz, hogy az első osztályban is hatékonyak legyünk. A nyári erősítések jól sikerültek, ezért úgy gondoltam, hogy valahol a középmezőnyben fogunk állni ilyenkor. Vissza lehet keresni: az utolsó NB II-es meccsünk után azt nyilatkoztam, hogy meglepetést fogunk okozni. Azt hiszem sikerült..." – nyilatkozta Benczés Miklós a boon.hu-nak adott interjújában.boon.hu-nak adott interjújában.

A szakember arra a felvetésre, hogy a Diósgyőr csatárt, támadó középpályást, védekező középpályást, baloldali védőt, és középső védőt szeretne igazolni a télen, úgy reagált, belső védő szerződtetését nem kérte, mivel Budovinszky Krisztián januárra már felépül, és ha lesznek új érkezők, valószínűleg akkor sem kell majd a keret szűkítésében gondolkodniuk.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik