DVTK: Koman Vladimir tud az érdeklődésünkről - Árki Gábor

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.09.05. 12:18
Árki Gábor, a labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK sportigazgatója elmondása szerint a szabadon igazolható Koman Vladimir tud a diósgyőriek érdeklődéséről.

„Nem tudom, milyen külföldi lehetőségei vannak Koman Vladimirnak, de őszintén szólva ez nem is kell, hogy foglalkoztasson minket – mondta a boon.hu-nak Árki. – Elég, ha azt tudjuk, mi mit tudnánk ajánlani, ha a labdarúgó úgy dönt, idehaza játszik ezen az őszön. A játékos tud az érdeklődősünkről, és ha végül eldönti, hogy Magyarországon játszik, utána kezdődhetnek meg közöttünk a részletekbe menő tárgyalások.”boon.hu-nak Árki. – Elég, ha azt tudjuk, mi mit tudnánk ajánlani, ha a labdarúgó úgy dönt, idehaza játszik ezen az őszön. A játékos tud az érdeklődősünkről, és ha végül eldönti, hogy Magyarországon játszik, utána kezdődhetnek meg közöttünk a részletekbe menő tárgyalások.”

„Hogy ez mikor lesz, ha lesz egyáltalán, azt nem tudom megmondani. Az idő minket nem sürget, a keretünk megvan. Persze egy jó játékos számára mindig van hely, főleg akkor, ha a kerettagok bérstruktúrájához mért megfelelő szinten tudjuk megszerezni.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik